Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Διακοσμητικές ιδέες για πασχαλινά αυγά

Από τις διακοσμητικές προτάσεις του Πάσχα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο στολισμός των αυγών. Πέρα όμως από τα κλασσικά κόκκινα αυγά, φέτος, τολμήστε να δοκιμάσετε χρώματα και υλικά που ποτέ πριν δεν φανταζόσασταν ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον στολισμό των πασχαλινών σας αυγών. Περίτεχνα σχέδια, κουμπιά, κορδέλες, λουλουδάκια και πολλά ακόμη υλικά έχουν επιστρατευτεί για αυτό το σκοπό. Μετά από μία διεξοδική έρευνα στο διαδίκτυο, εντόπισα και σας παρουσιάζω τις πιο ενδιαφέρουσες διακοσμητικές ιδέες. Δεν έχετε λοιπόν παρά να τις δοκιμάσετε και να εντυπωσιάσετε, μικρούς και μεγάλους, με τις δημιουργίες σας. Και μην ξεχνάτε, περιμένω τις εντυπώσεις σας. Καλή επιτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr