Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικες στολές για ζευγάρια!

Πέρυσι, λίγο πριν το τέλος του καρναβαλιού, έψαξα και βρήκα για εσάς τριάντα υπέροχες αποκριάτικες στολές. Η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα, και σας ευχαριστώ πολύ. Σκέφτηκα λοιπόν φέτος να ασχοληθώ εκτενέστερα με το συγκεκριμένο θέμα και για το λόγο αυτό σας ετοίμασα μία σειρά από ιδέες που είμαι σίγουρη ότι θα σας ενθουσιάσουν! Θα ξεκινήσουμε με στολές για ζευγάρια. Για όλες εσάς που έχετε βρει το εταίρων ήμισυ και θέλετε να είστε ασορτί. Κινηματογραφικοί ήρωες, ήρωες κινουμένων σχεδίων, ιδιαίτερα επαγγέλματα, αντικείμενα της καθημερινότητας και πολλά ακόμη. Συνολικά συγκέντρωσα τριάντα στολές για να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει σε εσάς και τον άντρα της ζωής σας. Αν παρόλα αυτά δυσκολεύεστε να καταλήξετε μην αγχώνεστε... τις επόμενες μέρες ακολουθεί συνέχεια!
   
















6 σχόλια:

  1. Κωνσταντινα Κοντου8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:26 μ.μ.

    ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Κωνσταντίνα! Έπεται και συνέχεια...

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Παράληψη μου που δεν ανέφερα την πηγή. Τις περισσότερες στολές μπορείς να τις προμηθευτείς online από το παρακάτω site: www.buycostumes.com.

      Διαγραφή
  3. oi stoles spiderman poso exoun kai oi 2? an exete catwomen olosomh na dw photo poso exoun? kai pws paraggelnoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τις τιμές των στολών. Μπορείς να βρεις πληροφορίες και να παραγγείλεις τις στολές που σε ενδιαφέρουν εδώ: www.buycostumes.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr