Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Διακοσμητικές ιδέες για πασχαλινό δεντράκι

Μία ακόμη διακοσμητική πρόταση, ιδιαίτερη και πολύ εντυπωσιακή, έχω για εσάς σήμερα, τη δημιουργία ενός πασχαλινού δέντρου. Μπορεί ο στολισμός του δέντρου είναι ένα έθιμο άρρηκτα δεμένο με τις ημέρες των Χριστουγέννων, κανείς όμως δεν μας απαγορεύει να το χρησιμοποιήσουμε και άλλες εποχές του χρόνου. Το Πάσχα είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε την αρχή στολίζοντας ένα, εναλλακτικό, δεντράκι. 
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που συγκέντρωσα από το διαδίκτυο, πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα διακοσμητική πινελιά. Έντονα χρώματα, πρωτότυπα υλικά και μπόλικη φαντασία είναι η βάση για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr