Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Πάσχα με το "Χαμόγελο του παιδιού"


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί για ακόμη μία χρονιά όλους τους φίλους του στα Πασχαλινά Bazaar που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαλκίδα, Κόρινθος, Κιάτο, Καλαμάτα, Πύργος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Οινόφυτα, Ξάνθη και Κοζάνη. Σε όλες τις παραπάνω πόλεις θα βρείτε τις υπέροχες πασχαλινές δημιουργίες που κατασκεύασαν οι εθελοντές του συλλόγου με πολύ αγάπη και μεράκι. Εναλλακτικά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr και κάντε την παραγγελία σας online. Χαρίστε δώρα και χαμόγελα σε όσους τα έχουν ανάγκη!



ΑΘΗΝΑ:

Στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, στο περίπτερο μας από την Δευτέρα 26 Μαρτίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου 2012, καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο κινητό παζάρι την Κυριακή 1 Απριλίου από τις 11 πμ έως τις 9 μμ. Με την υποστήριξη της εταιρίας LAMDA Flisvos Marina A.E.

Στον Άγιο Αντώνιο στο Περιστέρι, στο περίπτερό μας από τη Δευτέρα 2 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου 2012, καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Στην πλατεία Φλοίσβου στο Π. Φάληρο (Άγιος Αλέξανδρος), στο κινητό παζάρι τη Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ.. Με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, στο κινητό παζάρι την Τρίτη 3 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ..Με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Στην πλατεία Καισαριανής στην Καισαριανή, στο κινητό παζάρι την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Καισαριανής.

Στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, στο κινητό παζάρι την Πέμπτη 5 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας.

Στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, στο κινητό παζάρι την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Αιγάλεω.

Στην πλατεία Ιλίου στο Ίλιον, στο κινητό παζάρι το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Ιλίου. 

Στο ALLOU FUN PARK στον ΑΓ. Ι. Ρέντη, στο κινητό παζάρι μας την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 11μ.μ.. Με την υποστήριξη του Allou Fun Park

Στην πλατεία Ιλίου στο Ίλιον, στο κινητό παζάρι το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ., τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ., τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Ιλίου.

Στην Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (πλατεία Ελευθερωτών) στο Χαλάνδρι, στο περίπτερό μας από τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου έως και τη Μ. Πέμπτη – 11π.μ. με 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα (έναντι Δημαρχείου Βύρωνα), στο κινητό παζάρι τη Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Βύρωνα.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Στο κιόσκι του Χαμόγελου του Παιδιού (Αριστοτέλους & Ερμού), από την Πέμπτη 15 Μαρτίου έως και τη Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου 2012, τις καθημερινές 9π.μ.- 9μ.μ και το Σάββατο 9π.μ. – 5μ.μ.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς στη Καλαμαριά (Παπάγου με Καλλίδου), από την Παρασκευή 23 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 6 Απριλίου και ώρες λειτουργίας 8π.μ. – 1μ.μ.

Στο Σπίτι μας στο Φοίνικα, το Σάββατο 7 Απριλίου και την Κυριακή 8 Απριλίου.

Στον Παιδικό Σταθμό "Κοκκινοσκουφίτσα" στο Πανόραμα (Σωκράτους 15-17), την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ..

Στο Νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" στην περιφερειακή οδό Ν. Ευκαρπίας, τη Μ. Τετάρτη από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ.

Στον Άγιο Αθανάσιο από την εθελοντική ομάδα του Αγίου Αθανασίου, την Κυριακή 8 Απριλίου.


ΠΑΤΡΑ:

Στον Υπαίθριο Χώρο ΕΣΠΕΡΟΣ στην Πάτρα (πλατεία Αγίου Γεωργίου), την Πέμπτη 5 Απριλίου και την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 10π.μ έως 9μ.μ. , το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 10.π.μ έως τις 6μ.μ και την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 4μ.μ.


ΧΑΛΚΙΔΑ:

Στο Κόκκινο Σπίτι (Αίθουσα εκθέσεων) Δήμου Χαλκιδέων στη Χαλκίδα- Κρηπίδωμα(Παραλία Χαλκίδας), το Σάββατο 7 Απριλίου και την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 8μ.μ.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ:

Στην Κόρινθο (Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού), από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου, 9π.μ. – 10μ.μ.


ΚΙΑΤΟ:

Στο Κιάτο στον πεζόδρομο, από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου, 9π.μ. – 10μ.μ.


ΚΑΛΑΜΑΤΑ:

Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους), από την Τετάρτη 28 Μαρτίου έως και την Κυριακή 1 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9π.μ.-3μ.μ και 5μ.μ – 9μ.μ.


ΠΥΡΓΟΣ:

Στο Φουαγιέ Νομαρχίας Πύργου στον Πύργο (Μανωλοπούλου 31), από την Τρίτη 3 Απριλίου έως και το Σάββατο 7 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 10 π.μ.–9μ.μ.


ΖΑΚΥΝΘΟΣ:

Στη Ζάκυνθο (Ταβουλάρη 57, Άγιος Παύλος Ζακύνθου), από την Πέμπτη 5 Απριλίου έως και την Κυριακή 8 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9π.μ–9μ.μ.


ΚΕΡΚΥΡΑ:

Στο Γραφείο Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Κέρκυρας, από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και τη Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9.30π.μ. – 9.30μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας.


ΟΙΝΟΦΥΤΑ:

Στο εργοστάσιο GENERAL MILLS Α.Ε. στα Οινόφυτα, την Τρίτη 3 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

Στο εργοστάσιο Schneider Electric στα Οινόφυτα, την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 3μ.μ.


ΞΑΝΘΗ:

Στα Ιδιωτικά Σχολεία Ξάνθης ΑΞΙΟΝ στην Ξάνθη (9οχλμ, ΕΠ.Ο. Ξάνθης – Αβδήρων). Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου


ΚΟΖΑΝΗ:

Στα Σέρβια Κοζάνης, την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων και των νηπιαγωγείων αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr