Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Bonsai με σπιτάκι hobbit


Η τέχνη των Bonsai, δηλαδή η νανοποίηση δέντρων με καθορισμένες τεχνικές, είναι μία δύσκολη δουλειά. Χρειάζεται εκτός από τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις, πολύ υπομονή, επιμονή αλλά και αγάπη για να μυηθεί κάποιος στη φιλοσοφία της τέχνης αυτής. Προσόντα τα οποία προφανώς διαθέτει ο Chris Guise. Πρόκειται για έναν Άγγλο, μηχανικό στο επάγγελμα, που στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την τεράστια συλλογή δένδρων bonsai που διαθέτει. Ο Chris λοιπόν αναδημιούργησε, με εκπληκτικό τρόπο, ένα από τα hobbit σπίτια της γνωστής τριλογίας ταινιών «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών». Πρόκειται για μία εξαιρετική δουλειά που πιστεύω ότι αξίζει να δείτε.

 Μπορείτε να θαυμάσετε όλα του τα έργα του εδώ.  

Πηγή: www.highviewart.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr