Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Παζάρι παλαιών αντικειμένων στη Θεσσαλονίκη


Τα παλαιά αντικείμενα έχουν μία μοναδική γοητεία και την ικανότητα να μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα παζάρι στο οποίο θα βρείτε συγκεντρωμένα αντικείμενα αντίκες προς πώληση και μάλιστα, τα περισσότερα εξ αυτών, σε πολύ προσιτές τιμές;  Μικροέπιπλα, κοσμήματα, γυαλικά, κάρτ-ποστάλ, βιβλία, γκραβούρες, δίσκους βινυλίου και ότι άλλο βάλει ο νους σας συγκεντρωμένα σε ένα ακόμη παζάρι παλαιών αντικειμένων, μία εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης. 



Την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου, στον υπαίθριο χώρο της ΧΑΝΘ (είσοδος από Τσιμισκή) οι πάγκοι με τα παλαιά αντικείμενα του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης θα στηθούν, από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, και θα μας περιμένουν για να μας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Θα είμαι κι εγώ εκεί αναζητώντας μικρούς θησαυρούς, ελπίζω να έρθετε κι εσείς. 




(Σωματείο παλαιοπωλών καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης: www.antiques-thes.gr)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr