Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικο μακιγιάζ

Το απόλυτο όπλο στη μάχη των μεταμφιέσεων είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, το μακιγιάζ. Έντονα χρώματα και υλικά που δεν φανταζόσασταν ποτέ πριν πως θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τώρα βρίσκουν τη θέση τους στο πρόσωπο σας. Η υπερβολή δεν επιτρέπεται απλώς, επιβάλλεται!
Το μακιγιάζ, πέρα του ότι μπορεί να σας μεταμορφώσει ολοκληρωτικά είναι ίσως και ο πιο φθηνός και εύκολος τρόπος για να γίνετε μία άλλη. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε μία μικρή περιουσία σε στολές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη! Δείτε το πρόσωπο σας σαν έναν καμβά και δημιουργήστε πάνω του μικρά έργα τέχνης.
Αν δυσκολεύεστε, παρακάτω θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες που έχω συγκεντρώσει για εσάς, κάποιες από τις οποίες μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε. Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr