Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αποκριάτικες στολές για παρέες!


Καρναβάλι και ξεφάντωμα χωρίς καλή παρέα δεν γίνετε. Αυτό σκέφτηκα ετοιμάζοντας το επόμενο αποκριάτικο θέμα μου και αποφάσισα να το αφιερώσω στις ομαδικές μεταμφιέσεις.

Από όσα άτομα κι αν αποτελείται η δική σας παρέα παρακάτω θα βρείτε σίγουρα μία ιδέα που να σας ταιριάζει. Την έμπνευση δίνει για ακόμη μία φορά ο κινηματογράφος, τόσο με ταινίες επιστημονικής φαντασίας όσο και κινουμένων σχεδίων. Star Wars, The Addams Family, X-Men, Toy Story, Scooby-doo, The Flintstones, The Muppets Show, και πολλά ακόμη. Διάσημοι ήρωες που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη παρέα και μεταμφιεστείτε. Και μην ξεχνάτε, αυτό που έχει σημασία πάνω από όλα είναι να διασκεδάσετε!



       
"Toy Story"
" Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων"
" Ο μάγος του Οζ"
"Ποπάυ"
"Snoopy"
"Scooby-doo"
"The Flintstones"
"The Muppets show"

"Super Mario Bros."
"X-Men"
"Star Wars" 
"The Addams Family" 
"Spiritual Guy"
" Εργαλειοθήκη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr