Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

30 κούκλες Marilyn Monroe από τον Kim Goodwin

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει άπειρες πληροφορίες για τη Marilyn Monroe. Φωτογραφίες, λεπτομέρειες για τη ζωή και τις  ταινίες της, ακόμη και κούκλες με τη μορφή της! Αυτό το τελευταίο ήταν που μου κίνησε την περιέργεια και κάνοντας μια μικρή έρευνα ανακάλυψα μία από τις ωραιότερες συλλογές με κούκλες της Marilyn. Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό κι αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας. Δημιουργός αυτής της καταπληκτικής συλλογής είναι ο κορυφαίος make-up artist Kim Goodwin, θαυμαστής της αείμνηστης ηθοποιού. Ως γνήσια θαυμάστρια, κι εγώ, της Marilyn έψαξα και βρήκα όλες εκείνες τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την προσεγμένη δουλειά που έχει κάνει ο Kim. Η ομοιότητα του αντίτυπου με το πρωτότυπο είναι πραγματικά απίστευτη! 
Δείτε και θαυμάστε τη δουλειά του...
Kim Goodwin: Πρόκειται για έναν κορυφαίο make-up artist του διάσημου πρακτορείου Cloutier, υπεύθυνο για την αψεγάδιαστη εμφάνιση μερικών από τα πιο διάσημα πρόσωπα της εποχής μας, όπως η Sharon Stone και η Charlize Theron. Μεγάλος θαυμαστής της Marilyn Monroe αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του συλλογή με κούκλες αφού αυτές που υπήρχαν ήδη στο εμπόριο δεν τον ικανοποιούσαν.  Χρησιμοποίησε ως βάση τις κούκλες του Franklin Mint,​​ πρόσθεσε μαλλιά, μακιγιάζ και αξεσουάρ ειδικά χαρακτήρα της Marilyn, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στα κοστούμια. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό!
Αν θέλετε δείτε το προφίλ του στο myspase εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr