Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ζώδια & Έρωτας

Εκτός από το σύμπαν και τα άστρα με τη σειρά τους συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας να βρούμε το ιδανικό ταίρι. Μπορεί η αστρολογία να μην μας λέει επακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, μας πληροφορεί όμως πως μπορούμε να το σαγηνεύσουμε, γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για το τι να περιμένετε από το κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα. Ακολουθείστε τις συμβουλές των άστρων και δεν θα χάσετε!


ΚΡΙΟΣ (21/03-19/04)
Ένας Κριός στα αισθηματικά του είναι πολύ θερμός και παθιασμένος εραστής. Λόγω του ότι είναι ζώδιο της φωτιάς θέλει η σχέση του να βρίσκεται συνέχεια σε ένταση, να τον ακολουθεί το ταίρι του στη εξερευνήσεις που κάνει σαν εξερευνητικός τύπος που είναι. Έχει ανάγκη την επιβεβαίωση από τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, για το πόσο πολύ τον αγαπάει και τον ποθεί. Όταν τον ελκύσει ένα άτομο κάνει πάντα το πρώτο βήμα και εάν δεν ενδώσει θα επιμείνει κι άλλο. Στον Κριό το άτομο που θα τον προσελκύσει ή που θα θελήσει να τον γοητεύσει θα πρέπει να παρουσιάζει έναν δυναμικό και ξεχωριστό χαραχτήρα. Και για αρχή να μην δείχνει υπερβολικά τον ενθουσιασμό του. Για να μπορέσετε να κρατήσετε έναν Κριό κοντά σας, θα πρέπει να μπορείτε να αλλάζετε σκηνικά στη σχέση σας για να μην καταλήξει μονότονη ,να μπορείτε να έχετε κάποια μέτρα στα αισθήματα σας, γιατί ο Κριός μπορεί και ελέγχει τα δικά του, ιδιαίτερα μόλις σας κατακτήσει Αυτό θα το κάνει για να σας ταράζει και να σας υπενθυμίζει ότι δεν τον έχετε σίγουρο. Έτσι λοιπόν εάν ενδιαφέρεστε για ένα Κριό, η σχέση σας, θα κάνει ταραχή!

                               ΤΑΥΡΟΣ (20/04-20/05)
Ο Ταύρος στα αισθηματικά του δεν εκδηλώνεται εύκολα, θέλει όμως ένα ταίρι που να έχει πολύ αισθησιασμό, να έχει ωραίο γούστο στο ντύσιμο και να του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια. Όταν τον ελκύσει το άτομο που τον ενδιαφέρει δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει εσείς να του προτείνεται ένα ραντεβού, βέβαια αφού πρώτα σιγουρευτείτε για τα αισθήματα του προς εσάς. Στη σχέση του ο Ταύρος έχει κάποιους κανόνες για το πως θα συμπεριφέρεται μέσα σε αυτή και απαιτεί από τον σύντροφό του να τους ακολουθεί και να τους τηρεί. Δηλαδή θα θέλει την αποκλειστικότητα στη σχέση σας και εσείς θα πρέπει να του το δείχνετε, είναι πολύ πιστός και θα πρέπει να του είστε και εσείς, δεν θα πρέπει να του δώσετε το δικαίωμα να ζηλέψει γιατί μπορεί να φύγει χωρίς καμία προειδοποίηση ,και εσείς δε θα έχετε καταλάβει την αιτία. Για να μπορέσετε να κρατήσετε ένα Ταύρο θα πρέπει να κάνετε πολύ υπομονή και να μπορείτε να καταλαβαίνετε τα μηνύματα που σας δίνει, με το δικό του πάντα τρόπο. Έτσι λοιπόν εάν ο σύντροφος σας είναι Ταύρος, κοιτάξτε τον στα μάτια και ορκιστείτε ότι θα του είστε πιστή ,θα σας κάνει βασίλισσα!

                                  ΔΙΔΥΜΟΣ (21/05-21/06)
Ο Δίδυμος δύσκολα μένει σταθερός σε μια σχέση, ώστε να μην έχει παράλληλους δεσμούς. Λόγω του ότι είναι ζώδιο του Αέρα, θέλει συνέχεια να αλλάζει συντρόφους, γιατί βαριέται εύκολα και θέλει συνέχεια να επιβεβαιώνεται η ελκυστικότητα του. Το άτομο που θα τον ελκύσει θα πρέπει να έχει τον αέρα που έχει ένας Δίδυμος και να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτόν. Τολμάει και κάνει το πρώτο βήμα στη δημιουργία μιας καινούριας σχέσης, αλλά παράλληλα ξεκινάνε και τα δύσκολα! Για να μπορέσετε να τον κρατήσετε όσο γίνεται περισσότερο κοντά σας, θα πρέπει να ανανεώνετε τη σχέση σας με καινούριες ιδέες, να επιβεβαιώνετε συνέχεια το πόσο ελκυστικός είναι και το σημαντικότερο να μπορείτε να συζητάτε μαζί του και να δείχνετε ενδιαφέρον για αυτά που λέει, γιατί είναι ένα ζώδιο που θέλει συνέχεια να διευρύνει τους ορίζοντες του και να μεταδίδει τις γνώσεις του σε άλλους. Είστε λοιπόν διατεθειμένοι να κάνετε μια σχέση με έναν Δίδυμο; εάν ναι, προσδεθείτε, ξεκινάει!


                                ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/06-21/07)
Έναν Καρκίνο μπορεί εύκολα μια γυναίκα ή ένας άντρας να τον ελκύσει αρκεί να δει στο πρόσωπο σας την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Έχει όμως ανασφάλεια και δύσκολα θα σας δείξει ότι τον ελκύετε, γι’αυτό θα πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και έτσι θα τον βοηθήσετε να πάρει θάρρος. Μόλις δημιουργήσει μια σχέση δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις μέσα σε αυτή, αλλά θα έχει ανάγκη και θα το ζητάει από τον σύντροφό του να του δείχνει την αγάπη του. Για να τον κρατήσετε κοντά σας θα πρέπει να αισθανθεί πως μπορεί ο σύντροφός του να τον συμβουλέψει και να στηριχτεί πάνω σε αυτόν. Προσέξτε να μην τον κακομεταχειρίζεστε ή τον εκμεταλλευτείτε θα τον χάσετε γιατί θα αισθανθεί ότι του ποδοπατήσατε την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη που σας έδειξε. Εάν κάνετε σχέση με ένα Καρκίνο θα δεχτείτε πολύ τρυφερότητα, έτσι, θα νιώσετε ότι πλέε τε σε πελάγη ευτυχίας!


                                 ΛΕΩΝ (22/07-22/08)
Ένας Λέοντας μπορεί να δώσει όλο του τον εαυτό στη σχέση και στον άνθρωπο που αγαπάει. Έχει πολύ πάθος και είναι καλός εραστής. Δεν ξεπερνάει εύκολα έναν χωρισμό και λόγω του εγωισμού που έχει, φοβάται να μην φανεί η ευαισθησία του αυτή. Για να ελκύσετε έναν Λέοντα θα πρέπει να ξεχωρίζετε, ώστε να δελεαστεί και να σκεφτεί πως με τη καινούρια του σχέση δε θα περνάει απαρατήρητος .Σε μια σχέση ο σύντροφός του θα πρέπει να δείχνει κατανόηση να τον υποστηρίζει για ότι κάνει για τη σχέση του και να του ανταμείβεται η αγάπη του. Για να τον κρατήσετε κοντά σας δε θα πρέπει να του κάνετε κουμάντο και να κριτικάρετε οποιαδήποτε κίνηση του γιατί θίγεται ο εγωισμός του. Το σίγουρο είναι, πως μια εμπειρία με έναν Λέοντα θα σας μείνει, μάλλον, αξέχαστη!


                            ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08-22/09)
Ο Παρθένος στον αισθηματικό τομέα δεν θέλει υπερβολές, έτσι δεν εκδηλώνεται ολοκληρωτικά, δεν παύει όμως να αγαπάει και να ποθεί. Για να ελκύσετε το ζώδιο αυτό θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και οργανωτικοί. Προσοχή μην εκδηλωθείτε με μεγάλα λόγια δεν του αρέσει. Μπορείτε όμως να του κάνετε όμορφα κοπλιμέντα για την ευστροφία του ή για τον όμορφο τρόπο που μιλάει. Για να τον κρατήσετε κοντά σας θα πρέπει να κρατάτε της υποσχέσεις σας, να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας και το σπίτι να είναι καθαρό, όπως και εσείς περιποιημένοι και καλαίσθητα ντυμένοι. Τέλος η Παρθένος δεν είναι παράξενο σαν ζώδιο απλώς διαθέτει έναν άλλο τρόπο σκέψης και θέλει να πιστεύει μόνο σε αυτά που μπορεί να φτάσει. Λοιπόν οπλιστείτε με όλη σας την ειλικρίνεια και δοκιμάστε. Καλή επιτυχία!


                               ΖΥΓΟΣ (23/09-23/10)
Σε ένα Ζυγό του αρέσει στη ζωή του να αγαπάει και να αγαπιέται, αν και είναι εκλεκτικός στις προτιμήσεις του, και δεν λέει εύκολα το «σ΄αγαπώ», γιατί η λέξη αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία γι’αυτόν και θα πρέπει να την νιώσει βαθειά και να την αισθανθεί για να την πει. Για να ελκύσετε ένα Ζυγό θα πρέπει να είστε σοβαροί, ευχάριστοι ομιλητές και να έχετε χιούμορ. Στις σχέσεις του ο Ζυγός, θέλει να υπάρχει ηρεμία και κάποιες ελεύθερες ώρες να κάνει ότι θέλει. Για να τον κρατήσετε κοντά σας, δε θα πρέπει να τον ζηλεύετε, να γκρινιάζετε, να τον πιέζετε να κάνει κάτι που δε θέλει και ιδιαίτερα όταν είναι κουρασμένος. Εκείνο όμως που αντιπαθεί ιδιαίτερα είναι το ψέμα, γι’ αυτό καλύτερα θα είναι να είστε ειλικρινής μαζί του. Εάν τέλος ρισκάρετε να κάνετε σχέση με ένα Ζυγό και καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του και την αγάπη του, θα σας κάνει να ξεχάσετε τη λέξη άγχος και οι μέρες σας θα είναι πιο γαλήνιες από ποτέ. Αφεθείτε λοιπόν στα χέρια του και χαλαρώστε!


                                ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11)
Ο Σκορπιός έχει βαθιά και μεγάλα συναισθήματα, αλλά θα τα δείξει μόνο στον εκλεκτό της καρδιάς του. Δεν μπορείτε να ελκύσετε ένα Σκορπιό και νομίσετε ότι σας άφησε να τον πλησιάσετε γιατί τον γοητεύσατε, απλώς σας δοκιμάζει! Εκείνος έχει αποφασίσει ήδη για το αν σας θέλει και έτσι σας άφησε να προχωρήσετε ,εάν όμως δεν του αρέσετε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να στραφείτε αλλού. Ο Σκορπιός είναι αρκετά απαιτητικός στις σχέσεις του και αυτό που απαιτεί ιδιαίτερα, είναι να του δείχνεται με τον ίδιο τρόπο τα αισθήματα σας. Δε θέλει να του βάζετε όρια, κανόνες και να τον διατάζεται. Για να τον κρατήσετε κοντά σας, σαν ζώδιο του Νερού που είναι θα πρέπει να πηγαίνετε με τα νερά του, να μην αισθανθεί ότι θέλετε να εισχωρήσετε στις σκέψεις του, γιατί θα αισθανθεί ότι απειλείται, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του και σιγά, σιγά να απομακρύνεται, μέχρι που θα τον χάσετε. Εάν έχετε είδη σχέση με ένα Σκορπιό, προσοχή, μην τον πληγώσετε ή τον προδώσετε γιατί η εκδίκηση του, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, θα την θυμάστε για πάντα!


                                 ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12)
Ο Τοξότης δεν μπορεί να δεθεί με έναν μόνο σύντροφο, του είναι δύσκολο γιατί αισθάνεται ότι καταπιέζει την ελευθερία του. Παρ’ όλα αυτά θεωρείτε παθιασμένος και φλογερός εραστής. Για να ελκύσετε ένα Τοξότη, θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει, ότι εσείς μπορείτε να του προσφέρετε μια αξέχαστη βραδιά ,γεμάτη πόθο και να του πείτε εξαρχής τα ελαττώματα σας. Για να τον κρατήσετε κοντά σας θα πρέπει να οργανώνετε τη ζωή του γι’ αυτόν, να του δείχνετε ότι νοιάζεστε, να μη του λέτε ψέματα και να του δώσετε την ελευθερία του. Στο τελευταίο αυτό στοιχείο είναι που θα πρέπει να δώσετε βάση, αφήστε τον ελεύθερο και μπορεί να ξαναγυρίσει σε εσάς. Έτσι λοιπόν εάν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν Τοξότη, φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο, πάρτε για αποσκευή τη μεγαλύτερη αντοχή που είχατε ποτέ, αρχίζει το ταξίδι στο κόσμο σε ογδόντα ημέρες…. επιβιβαστείτε!


                                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/01)
Καταρχάς για τον Αιγόκερω δεν έχει καμία σημασία η ψυχική επαφή παρά μόνο η σαρκική. Αυτό συμβαίνει γιατί δε ανοίγεται εύκολα στο σύντροφό του και έτσι δεν εκφράζει και τα συναισθήματα του. Για να ελκύσετε έναν Αιγόκερω θα πρέπει να είστε σοβαροί, να έχετε ένα κλασσικό ντύσιμο και κυρίως στις συζητήσεις σας να αναφέρεστε για δουλειές ή να τον προκαλέσετε να κάνετε μια κουβέντα γύρω από τον έρωτα. Ο Αιγόκερως στη σχέση του δεν ανοίγεται ποτέ, γι’ αυτό μην περιμένετε να σας πει πόσο σας αγαπάει ή ότι είστε τα πάντα για εκείνον. Αυτό δε θα το κάνει, γιατί πιστεύει ότι εάν ανοιχτεί θα εισχωρήσετε στα κρυφά μονοπάτια του μυαλού του και θα μάθετε το πως λειτουργεί και σκέφτεται. Πάντα θα σας δίνει την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγει, δε θα πρέπει όμως εσείς να τρομοκρατήστε, απλώς είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί για να έχει πάντα το πρώτο λόγο και εσείς να πιστεύεται ότι δε θα τον διεκδικήσετε ποτέ. Για να τον κρατήσετε κοντά σας, θα πρέπει πάντα να του δίνετε σημασία, να ακούτε τις συζητήσεις που θα σας κάνει γύρω από τη δουλειά του, να είστε σοβαροί, να μην είστε ακατάστατοι και πάντα να κρατάτε τις υποσχέσεις σας όταν τις δίνετε σε έναν Αιγόκερω. Τέλος εάν κάνετε σχέση με έναν Αιγόκερω να είστε προετοιμασμένοι για τα ερωτικά παιχνίδια που θα σας ζητήσει να παίξετε μαζί του, δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει στον έβδομο ουρανό!


                                 ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01-18/02)
Ο Υδροχόος δεν είναι τόσο εκδηλωτικός στη σχέση του. Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως δε πιστεύει τόσο σε αυτήν, όσο στις φιλίες. Για να ελκύσετε έναν Υδροχόο θα πρέπει να είστε σοβαροί, να μην εκδηλώνετε τα πάθη σας γιατί δε τον συγκινούν, δώστε του να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε και συμμερίζεστε τις απόψεις του γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα. Και καλό θα ήταν να μην του δείξετε τις προθέσεις σας για μια σχέση, θα πρέπει να αφήσετε να περάσει λίγο ο καιρός και στη πορεία εάν του φανείτε ενδιαφέροντες, θα σας το προτείνει ο ίδιος. Για να τον κρατήσετε κοντά σας, δε θα πρέπει να τον καταπιέζετε ή να του επιβάλλετε τη γνώμη σας. Θα χρειαστεί κάποιες στιγμές να ανανεώνετε τη σχέση σας με καινούριες ιδέες γιατί θα πλήξει εύκολα ο Υδροχόος σας και θα κατηγορεί εσάς. Δεν είναι περίεργος ,απλώς θα θέλει κάποιες στιγμές να τον αφήνετε στην ηρεμία του, γιατί του αρέσει να ονειροπολεί. Εάν τέλος ο σύντροφος σας είναι Υδροχόος προτείνετε του να σας πει μια φαντασίωση του, σίγουρα, θα εκπλαγείτε!


                                    ΙΧΘΥΕΣ (19/02-20/03)
Ένας Ιχθύς δεν εκφράζει εύκολα το πόθο του και τον έρωτα που αισθάνεται για τον σύντροφο του, παρ’ όλο που αυτά τα έχει διάχυτα. Για να τον ελκύσετε θα πρέπει να του δείξετε εσείς ότι έχετε γοητευτεί μαζί του, ότι τον ποθείτε και να του εκφράσετε τα αισθήματα σας, θα συγκινηθεί και θα ενδώσει πολύ εύκολα. Ένας Ιχθύς για να παραμείνει σταθερός σε μια σχέση θέλει να τον συμβουλεύετε, να τον νοιάζεστε, να του δείχνετε συνέχεια με τα χάδια σας και τα φιλιά σας πόσο τον αγαπάτε. Εκείνος έχει το δικό του τρόπο να εκφράζει τα αισθήματα του και αργά ή γρήγορα θα τον καταλάβετε. Δε θα πρέπει να του δείξετε ούτε μια στιγμή αδιαφορία, γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του και θα πιστέψει ότι τον κοροϊδέψατε, με αποτέλεσμα να χαθεί η εμπιστοσύνη που σας είχε. Θα απομακρυνθεί και στο τέλος θα χαθεί μέσα στα συναισθήματα του και στον δικό του κόσμο που εκείνος έχει πλάσει. Αφήστε λοιπόν τον Ιχθύς σας, να σας δείξει τα αισθήματα του και τον κόσμο τον ονείρων του, θα αισθανθείτε μαγικά, σαν να είστε στη χώρα των θαυμάτων!


Κείμενα από: www.e-zwdia.gr
Εικόνες από: www.kagayastudio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr