Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τα πετράδια του έρωτα!

Ο έρωτας είναι κάτι το μαγικό! 
Κάθε άνθρωπος κρύβει έναν ασίγαστο πόθο στην ψυχή του, να αγαπηθεί και να αγαπήσει, να νιώσει και να ενωθεί με κάποιον ολοκληρωτικά. Μία μαγική ζωτική δύναμη που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να προσελκύσετε τον έρωτα στη ζωή σας ή για να βελτιώσετε αυτόν που ήδη έχετε εκπέμπεται από ορισμένες... πέτρες! 
Ορυκτοί λίθοι, βγαλμένοι από τα σπλάχνα της γης, ο κάθε ένας με τις δικές του μοναδικές δονήσεις. Επιλέξτε το δικό σας κι εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές ικανότητες του!
       


Ροζ χαλαζίας!  Η αγνή μορφή της αγάπης!

Ο ροζ χαλαζίας είναι η πέτρα της αγνής και ανιδιοτελούς αγάπης. Οι δονήσεις του είναι τόσο έντονες που θα αναγνωρίσετε αμέσως ποιο κομμάτι είναι για σάς και εσείς για αυτό. Τοποθετήστε το στη γωνία των σχέσεων -είναι η πίσω δεξιά γωνία από την πόρτα εισόδου του σπιτιού- ή απλά βάλτε έναν ακατέργαστο ροζ χαλαζία δίπλα στο κρεβάτι σας. Η αγάπη σύντομα θα έρθει να χτυπήσει την πόρτα σας και να σας πάρει αγκαλιά!




Ρόζ βήρυλλοςγια την καρδιά σας!


Ο ροζ βήρυλλος ή αλλιώς μοργκανίτης είναι μία πέτρα με εξαιρετικές ιδιότητες, δυσεύρετη και αρκετά σπάνια. Προσελκύει και διατηρεί την αγάπη καθαρίζοντας και ενεργοποιώντας το τσάκρα της καρδιάς. Για να ζήσετε μία παραμυθένια αγάπη αρκεί να τοποθετήσετε έναν μοργκανίτη κοντά στη καρδιά ή σε κάποιο σημείο από την αριστερή μεριά του σώματος.



Μαγνητίτης και... μαγνητίστε τον έρωτα!

Το όνομά του τα λέει όλα. Οι ιδιότητές του ακόμα περισσότερα. Σύμφωνα με έναν παλιό ινδιάνικο μύθο, οι άνθρωποι κάποτε είχαν δύο κεφάλια, τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια. Έγιναν όμως τόσο εριστικοί και αλαζόνες που ο Θεός έριξε κεραυνό και τους χώρισε στη μέση. Από τότε, όλοι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό... Οι πρώτοι που τα κατάφεραν είχαν στην κατοχή τους έναν μαγνητίτη, τον οποίο έσπαγαν στη μέση και τον έδιναν στο ταίρι τους σαν αιώνια υπενθύμιση αγάπης και αφοσίωσης. Βέβαια ένας μύθος είναι μόνο αλλά και πάλι... ποτέ δεν ξέρεις!




Ροζ τουρμαλίνα, για ροζ  δυνατές συγκινήσεις!

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει έναν τρελό και παράφορο έρωτα; Αν είστε άνθρωπος που ψάχνει για δυνατές συγκινήσεις πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε μία ροζ τουρμαλίνα. Ο λίθος αυτός προσελκύει την αγάπη και τα έντονα πάθη. Μας βοηθά αρχικά να αγαπήσουμε και να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και μετά να μας αγαπήσουν και οι άλλοι. Διαλύει τον συναισθηματικό πόνο και μας προτρέπει να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας πλήγωσαν και μας έκαναν να πονέσουμε. Τοποθετείται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά λειτουργεί καλύτερα κοντά στην καρδιά.





Καρνεόλη ... και το σεξ απογειώνεται!

Μια κοκκινωπή πέτρα που οι Αιγύπτιοι φορούσαν για να προωθεί την ειρήνη χαρίζει αυτοπεποίθηση στους ντροπαλούς. Η βασική όμως ιδιότητά αυτής της πέτρας είναι να διεγείρει τις σεξουαλικές ορμές. Φορέστε την αν νιώθετε κάμψη ή χαρίστε τη στο σύντροφό σας και απογειώστε τον!



Shivas lingham... για να παίζετε το Κάμα Σούτρα στα δάχτυλα!


Στην Ινδία είναι ιδιαίτερα αγαπητή και προσφιλής πέτρα. Τη θεωρούν ιερή και τη δωρίζουν στα νιόπαντρα ζευγάρια για να έχουν υγιείς σεξουαλικές επαφές -έτσι το λένε τώρα το αχαλίνωτο σεξ. Πιστεύεται ότι ανανεώνει τις σχέσεις και αυξάνει την ερωτική επιθυμία. Είναι καλό να βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα (πάντα σε ζεύγη) ή να την έχουμε πάνω μας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.




Κείμενα από:www.lifesharing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr