Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η επιλογή της ιδανικής βέρας




Μετά την πολυπόθητη πρόταση γάμου, και πριν από κάθε τι άλλο, σειρά έχει η επιλογή της βέρας, αυτού του μικρού αλλά τόσο πολύτιμου κοσμήματος που συμβολίζει την ένωση του ζευγαριού. Και ακριβώς επειδή η συναισθηματική του αξία είναι αληθινά ανεκτίμητη η επιλογή πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και σύνεση. Παρακάτω λοιπόν συγκέντρωσα  όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να αποφασίσετε ποια βέρα ταιριάζει στο δικό σας δάχτυλο! Καλή επιτυχία…




Καιρός για έρευνα
Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν κάποια προτίμηση στις βέρες πριν ακόμη αρχίσουν την έρευνα αγοράς. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι αυτό που έχουν στο μυαλό τους θα υπάρχει και στο πρώτο κοσμηματοπωλείο που θα επισκεφτούν. Για αυτό η έρευνα αγοράς πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον δυο μήνες πριν από τον γάμο. Εάν οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις σας είναι εξεζητημένες και προϋποθέτουν ειδική παραγγελία, υπολογίστε έναν μήνα επιπλέον. Στην ανάγκη αγοράστε τις βέρες και αν δεν προφταίνουν να χαράξουν τα ονόματα σας, συμφωνήστε με τον χρυσοχόο να το κάνει μετά το γάμο.



Σωστός Προϋπολογισμός
Το κόστος για τις βέρες πρέπει να είναι ανάλογο με το κόστος που έχετε υπολογίσει ότι θα ξοδέψετε για το γάμο σας. Μη λησμονείται βέβαια ότι θα κρατήσετε τις βέρες για μια ζωή και ως εκ τούτου το κονδύλι που θα διαθέσετε για την αγορά τους δεν πρέπει να το περικόψετε δραστικά. Η ποιότητα του μετάλλου είναι σημαντική για την διάρκεια ζωής τους. Υπολογίστε ότι οι βέρες από πλατίνα κοστίζουν σχεδόν τετραπλάσια από τις χρυσές.



Προσωπική επιλογή
Οι βέρες σας θα είναι από εδώ και στο εξής αναπόσπαστο μέρος του προσωπικού σας life style, αφού θα σας συνοδεύουν στις καθημερινές αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις σας. Ακολουθήστε, λοιπόν, κι εδώ τον αλάθητο κανόνα και αποφύγετε να διαλέξετε κάτι που δεν εκφράζει την ταυτότητα σας. Προτιμήστε τις κλασικές βέρες που δεν είναι ούτε πολύ χοντρές ούτε πολύ λεπτές. Κατά καιρούς η μόδα επιβάλει υπερβολικά ή παράξενα σχήματα, ακόμη και υλικά. Εάν δεν έχετε κάποιο σοβαρό λόγο είναι καλύτερα να αποφύγετε να αγοράσετε βέρες οι οποίες σε λίγο καιρό θα δείχνουν εντελώς παλιομοδίτικες. Λάβετε τέλος υπόψη σας ότι οι ασορτί βέρες δεν είναι αναγκαία επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε μια πιο θηλυκά εντυπωσιακή για εσάς και μια μίνιμαλ για τον σύζυγο σας. 



Τέλεια εφαρμογή
Είναι αυτονόητο ότι η βέρα πρέπει να σας ταιριάζει τέλεια. Για αυτό όταν τη δοκιμάσετε δεν πρέπει να είναι τα χέρια σας πρησμένα αλλά ούτε και παγωμένα. Το πρωί τα χέρια έχουν την τάση να πρήζονται όπως και  μετά από άσκηση ή έντονη εργασία. Η καλύτερη στιγμή για να καταλήξετε στο σωστό νούμερο είναι όταν το σώμα είναι χαλαρό και ξεκούραστο.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr