Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Sex & the city: Το διαμέρισμα της Carrie.Μια φορά κι έναν καιρό, κάπου στην μακρινή Αμερική, μια παρέα τεσσάρων γυναικών κυνηγούσε με πάθος τον έρωτα σε μία μεγαλούπολη γεμάτη άντρες. Αυτή είναι η ιστορία του "Sex and the city", της τηλεοπτικής σειράς που κράτησε καθηλωμένο στους δέκτες του το γυναικείο κοινό για περισσότερα από έξι χρόνια. Η Carrie, η Miranda, η Samantha και η Charlotte, είναι οι τέσσερις αυτές γυναίκες που έγιναν και δικές μας φίλες. Τις αγαπήσαμε, τις ζηλέψαμε, τις αντιγράψαμε, κάποιες φορές ταυτιστήκαμε μαζί τους κι άλλες πάλι δεν θα θέλαμε με τίποτε να είμαστε στη θέση τους. Όπως κι αν έχει πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι μας έχουν λείψει αφάνταστα. Είμαι βέβαιη ότι μιλώ και εκ μέρους σας, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό.
Ευτυχώς σε λίγο καιρό επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, για δεύτερη φορά, κι ελπίζω όχι και τελευταία. Ως τότε όμως ας θυμηθούμε μαζί τους χώρους μέσα στους οποίους διαδραματίστηκαν τα ως τώρα γεγονότα ξεκινώντας από το διαμέρισμα της Carrie, της δικής μου αγαπημένης πρωταγωνίστριας.
         Η είσοδος του διαμερίσματος  
Η κρεβατοκάμαρα της Carrie  
Το σαλόνι - γραφείο της Carrie
Η κουζίνα της Carrie
Το μπάνιο της carrie
Και φυσικά το καλύτερο όλων, η γκαρνταρόμπα! 
Sex and the city : The movie!
Η Carrie αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά 
το διαμέρισμα της λίγο πριν από το γάμο της με τον Mr.Big  
 
Μετά το άδοξο τέλος ενός γάμου που δεν έγινε ποτέ, 
επιστρέφει σε ένα υπέροχα ανακαινισμένο διαμέρισμα! 
Το σαλόνι, πραγματικά αγνώριστο
το ίδιο και η κρεβατοκάμαρα
Μια γενικότερη άποψη του χώρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr