Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Sex & the city: Τα διαμερίσματα της Charlotte, της Miranta & της Samantha.



SEX AND THE CITY
Λίγο πριν από την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας στους κινηματογράφους, ας θυμηθούμε παρέα τα υπέροχα κορίτσια που μας κράτησαν συντροφιά αμέτρητα βράδια. Οι τέσσερις ηρωίδες που συνδέονται μεταξύ τους με μια βαθιά φιλία, εκπροσωπούν τέσσερα διαφορετικά αρχέτυπα γυναίκας και όπως ήταν φυσικό αυτό είχε αντίκτυπο στους προσωπικούς τους χώρους.
Ας ρίξουμε μια ματιά...  

Charlotte York:
 η ρομαντική
Μια ρομαντική έμπορος έργων τέχνης, αισιόδοξη και αθώα που ονειρεύεται να παντρευτεί έναν όμορφο και πλούσιο άντρα της ελίτ κοινωνίας, αυτή είναι η Charlotte. Ο προσωπικός της χώρος αντικατοπτρίζει πιστά την ιδιοσυγκρασία της και ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες της. Το ρομαντικό ύφος και οι κομψές γραμμές που επικρατούν σε συνδυασμό με τις παστέλ αποχρώσεις του μπεζ προσδίδουν μια ξεχωριστή αρμονία σε αυτό το κλασικό διαμέρισμα.   




Miranta Hobbes:
η κυνική
Πανέξυπνη, προσγειωμένη και κυνική δικηγόρος, η Miranta, αναζητά την επαγγελματική καταξίωση και κρύβει την ανασφάλεια της πίσω από ένα αφοπλιστικό, αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Το διαμέρισμα της κομψό και καλαίσθητο, με μια νότα πιο παιχνιδιάρικη σε ορισμένα σημεία, ακολουθεί πιστά το δικό της πρακτικό πνεύμα, έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της καθημερινότητας της.    

   

                             
Samantha Jones:
η σεξοβόμβα
Δυναμική, εντυπωσιακή και σεξουαλικά απελευθερωμένη, η Samantha, εργάζεται ως στέλεχος σε μία εταιρία δημοσίων σχέσεων, δηλώνει φανατική εργένισσα και επιδιώκει πάντα να αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής. Φυσικά ο προσωπικός της χώρος δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από το φλογερό της ταμπεραμέντο. Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί παντού και η αίσθηση πολυτέλειας προσδίδει άλλο κύρος στο χώρο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr