Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Βιτρίνες: Το κορίτσι του Μάη!


Κακά τα ψέματα, μια βόλτα στις βιτρίνες, για μας τις γυναίκες, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουμε και να ανανεωθούμε. Μια αγαπημένη συνήθεια ικανή να γεμίζει τις μπαταρίες μας και να αδειάζει τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Εν όψη οικονομικής κρίσης βέβαια κάτι τέτοιο φαντάζει πια πολυτέλεια. Όταν οι τιμές των αγαθών πρώτης ανάγκης καθημερινά αυξάνονται δεν μας μένει ούτε το μυαλό, ούτε τα χρήματα για να αποκτήσουμε εκείνο το υπέροχο φόρεμα που είχαμε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό.




Ακόμη κι έτσι όμως δεν πρέπει να σας παίρνει από κάτω. Δεν βοηθάει σε τίποτε να κλείνεστε στο σπίτι και κοιτάζοντας με απόγνωση τη ντουλάπα να παραπονιέστε ότι δεν έχετε τι να φορέσετε. Αντί αυτού πάρτε μια φίλη και βγείτε βόλτα στις βιτρίνες, κατά προτίμηση μία ώρα που δεν θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά. Πρώτον γιατί τότε δεν θα έχει πολύ κόσμο και θα μπορέσετε με άνεση να απολαύσετε τη βόλτα σας και δεύτερον γιατί έτσι δεν θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε έφοδο σε κάποιο κατάστημα και να ξοδέψετε τα χρήματα που σας απέμειναν για να βγάλετε το μήνα. 
Μια βόλτα στις βιτρίνες όχι μόνο θα σας φτιάξει τη διάθεση αλλά θα σας δώσει κι ένα σορό ιδέες για το πως θα μπορούσατε να συνδυάσετε τα ρούχα σας μεταξύ τους ή ακόμη και το πως να μεταποιήσετε  κάποια από αυτά, με ελάχιστα χρήματα, έτσι ώστε να μοιάζουν με καινούργια. 

Σε αυτή την ανάρτηση μπορείτε να δείτε εικόνες από την δική μου βόλτα στις βιτρίνες. Θα ακολουθήσουν κι άλλες, πολύ σύντομα, μιας κι ο καιρός έφτιαξε και πια ενδεικνύεται για τέτοιου είδους εξορμήσεις. Ελπίζω οι φωτογραφίες μου να καταφέρουν να σας εμπνεύσουν και γιατί όχι να σας κάνουν να βγείτε επιτέλους από το σπίτι για να απολαύσετε κι εσείς μια βόλτα στις βιτρίνες...      
Με τσιγγάνικη διάθεση...
Και μερικές εικόνες για τους άντρες της παρέας...
(Φωτογραφίες: Χρύσα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr