Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μαλλιά Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014: Οι τάσεις

1. ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ  (WET LOOK)   
2. ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (WAVE LOOK)
3. ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ ΧΑΜΗΛΑ (PONYTAIL)    
4. ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ (BRAIDS)  
5. ΚΑΡΕ
6. ΦΡΑΝΤΖΑ (BANGS)
Κομψότητα και άνεση είναι οι λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν τις τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν στα μαλλιά. Οι γκουρού του hair styling εμπνέονται από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και διαμορφώνουν τα trends που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες στα μαλλιά μας. 
Απομόνωσα για εσάς τις έξι πιο hot τάσεις και σας τις παραδίδω. Αρπάξτε λοιπόν βούρτσες, καθρέφτες, λακ, ζελέ και δημιουργήστε σήμερα κιόλας τον ολοκαίνουργιο εαυτό σας.
      
____________________________________________________________________________


1. ΒΡΕΓΜΕΝA ΜΑΛΛΙΑ (WET LOOK)   
Άκρως καλοκαιρινό και απίστευτα βολικό, το wet look, έρχεται φέτος στη ζωή μας για να την κάνει εύκολη. Έχετε πολλούς και καλούς λόγους για να το δοκιμάστε: είναι πρακτικό γιατί με το κατάλληλο προϊόν styling μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να δώσετε στιλ στα μαλλιά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε ένα διάφανο τζελ με ελαφριά υφή στο κέντρο και στα πλάγια των μαλλιών σας, κοντά στις ρίζες, και να τα χτενίσετε προς τα πίσω.

LOOK LIKE: Σαν να έχετε μόλις βγει από τη θάλασσα, μετά από μία βουτιά.         


          


ΤΟ WET LOOK ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:


____________________________________________________________________________



ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ (WAVE LOOK)  
Οι ανάλαφρες μπούκλες, αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν. Εκμεταλλευτείτε το κι αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα αν είναι φυσικά σπαστά ή δημιουργήστε κύματα με το minimum της προσπάθειας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε, χωρίς να ταλαιπωρήσετε τα μαλλιά σας, είναι τα γνωστά και αγαπημένα πλεξουδάκια. Λούστε τα μαλλιά σας, απορροφήστε με μία πετσέτα την υγρασία και χωρίστε τα σε τρεις ή τέσσερις τούφες από τις οποίες θα προκύψουν ισάριθμες πλεξούδες. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά. 
   
LOOK LIKE: Με γοργόνα, ρομαντική & αιθέρια. 




ΤΟ WAVE LOOK ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:


____________________________________________________________________________



PONYTAIL - ΧΑΛΗΜΗ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ   
Η αλογοουρά δεν είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη τάση, αφού και τις προηγούμενες σεζόν είχε κυρίαρχο ρόλο στα catwalks. Φαίνεται όμως ότι εξακολουθεί να είναι η αγαπημένη πολλών σχεδιαστών και όχι άδικα αφού εκτός από κομψή και φινετσάτη είναι και απίστευτα βολική. Φέτος όμως αλλάζει λίγο, αποκτά ένα πιο αυστηρό ύφος και χαμηλώνει αρκετά, φτάνοντας στο ύψος του αυχένα. Για να αποκτήσει το λείο και λαμπερό αποτέλεσμα που απολαύσαμε στην πασαρέλα, απλώστε στα μαλλιά σας μία κρέμα λείανσης και ισιώστε τα με σίδερο.      

LOOK LIKE: Θυμίζει έντονα αλογοουρά αλόγου, εξού και η ονομασία ponytail.   




ΤΟ PONYTAIL LOOK ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:


____________________________________________________________________________



ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ (BRAIDS)    
Οι πλεξούδες είναι πλέον μία all time classic καλοκαιρινή επιλογή, η οποία συνεχίζει σταθερά την πορεία της στις πασαρέλες. Ακροβατεί ανάμεσα στον ρομαντισμό και το μυστήριο, μας ταξιδεύει στην παιδική μας ηλικία, στα χρόνια της αθωότητας και της ανεμελιάς και μας χαρίζει ακατανίκητη δύναμη και ανεξαρτησία. Με λίγη δεξιοτεχνία και ίσως κάποια βοήθεια μπορείτε να δημιουργήσετε στα μαλλιά σας μοναδικά σχέδια με πλεξούδες. Εδώ θα βρείτε πολλές αρκετές ιδέες αλλά και τους τρόπους να τις υλοποιήσετε.        

LOOK LIKE: Άλλοτε πριγκίπισσα, άλλοτε κοριτσάκι κι άλλοτε πάλι αμαζόνα. Από εσάς εξαρτάται.   




ΟΙ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:



____________________________________________________________________________


ΚΑΡΕ   
  

















____________________________________________________________________________



ΦΡΑΝΤΖA (BANGS)   
Η εμπνευσμένη από τα 60s φράντζα, επανέρχεται στο προσκήνιο πιο ανανεωμένη και πιο extreme από ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έχει στιλ και ταιριάζει τέλεια σε κοντά και σε μακρυά μαλλιά ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να αναδεικνύει τα μάτια με μοναδικό τρόπο. Αυτή όμως τη σεζόν η μόδα μας αφήνει ελεύθερες να επιλέξουμε τόσο το μήκος όσο και το σχήμα της μέσα από μία πληθώρα διαφορετικών τύπων. Δώστε το τέλειο σχήμα στη φράντζα σας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ

LOOK LIKE: Με την Κλεοπάτρα, σε πιο μοντέρνα εκδοχή.    




Η ΦΡΑΤΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ:


____________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr