Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών από την makeup artist Tal Peleg

Στα μάτια ενός ανθρώπου, λένε, ότι μπορεί κανείς να δει την ψυχή του. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που οδήγησε την makeup artist Tal Peleg να επικεντρωθεί σε αυτό το σημείο του προσώπου δημιουργώντας με τη βοήθεια του μακιγιάζ αληθινά έργα τέχνης. Χρησιμοποιώντας τα βλέφαρα των μοντέλων της ως καμβά, σκηνοθετεί ένα παραμυθένιο σενάριο, μία μικρή ιστορία που ζωντανεύει με χρώματα, σκιές και eyeliner, τα δικά της σύνεργα ζωγραφικής. 
Δεν σας κρύβω ότι μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω ένα δύο σχέδια και σας πληροφορώ ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και σταθερό χέρι. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι αυτή η περίοδος είναι ιδανική για κάτι τόσο ιδιαίτερο. Σε λίγες μέρες ανοίγει το τριώδιο, ευκαιρία λοιπόν να κάνετε τις δικές σας δοκιμές και να τραβήξετε τα βλέμματα των άλλων στο σημείο που αντανακλά η δική σας ψυχή!
           



Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ 
Η Tal Peleg είναι μία παθιασμένη makeup artist από το Ισραήλ. 
Η 29 ετών Tal, γνωστή και ως Scarlet Moon, κατάφερε να ξεχωρίσει με το εξαιρετικό της ταλέντο στο μακιγιάζ και εργάζεται πλέον επαγγελματικά στη χώρα της. 

Μπορείτε να δείτε τη δουλειά της 
στην ιστοσελίδα τηςwww.talp.co.il 
στο facebook: www.facebook.com/TalPelegMakeUp
και στο ιστολόγιο της: Scarlet Moon





ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ TAL PELEG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr