Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Γυμναστείτε μπροστά στην τηλεόραση!

Αναλογιστήκατε ποτέ πόσο χρόνο περνάτε μπροστά στην τηλεόραση; Αυτό το μαύρο κουτί που μας ενημερώνει, μας διασκεδάζει, μας χαλαρώνει, κλέβει καθημερινά αρκετό από το χρόνο μας. Φανταστείτε τώρα όση ώρα βρισκόσασταν μπροστά του να χάνατε και θερμίδες. Δε θα ήταν τέλειο; Κι όμως υπάρχουν τρόποι να το πετύχετε και μάλιστα εύκολα. Πρόκειται για τακτικές που ανακάλυψα στην προσπάθεια μου να αποφύγω το γυμναστήριο. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει και προσθέστε την στην καθημερινότητα σας. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται τόσο από την ένταση της άσκησης που θα επιλέξετε όσο κι από τη συχνότητα εφαρμογής. Και σκεφτείτε ότι με τον τρόπο αυτό, ο χρόνος που θα περνάτε μπρος στην τηλεόραση δε θα είναι πια χαμένος.

   


Αφήστε στην άκρη το τηλεκοντρόλ! 
Το τηλεκοντρόλ είναι πράγματι μεγάλη ευκολία. Μια ευκολία όμως που μας ακινητοποιεί στον καναπέ, στερώντας μας την κίνηση τις ώρες που βρισκόμαστε μπροστά στην τηλεόραση. Μια καλή ιδέα είναι να το τοποθετήσετε σε κάποιο σημείο μακρυά από τον καναπέ. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να το κρύψετε και να χρησιμοποιείται τα κουμπιά της τηλεόρασης. Με τον τρόπο αυτό δεν θα μπείτε στον πειρασμό, μετά από λίγο, να κρατήσετε το τηλεκοντρόλ κοντά σας.        




Ανεβάστε την ένταση!
Εκτός από εκπομπές, ειδήσεις και σήριαλ, σε κάποια κανάλια μπορείτε να βρείτε και μουσικά βίντεο. Εντοπίστε τα, ανεβάσετε την ένταση και λικνιστείτε στους ρυθμούς της μουσικής. Μην ξεχνάτε ότι ο χορός εκτός από μία πρώτης τάξεως γυμναστική είναι και ένας τρόπος να βελτιώσετε την ψυχολογία σας. Μία εναλλακτική λύση θα ήταν να κατεβάσετε από το youtube videoclip των αγαπημένων σας καλλιτεχνών. Σίγουρα ο χορός μιας μελωδίας που σας αρέσει θα κάνει την όλη διαδικασία πιο διασκεδαστική.    




Εκμεταλλευτείτε τις διαφημίσεις!
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα στην τηλεόραση από τις διαφημίσεις. Φαντάζομαι ότι συμφωνείτε μαζί μου. Τι θα λέγατε όμως αν εκμεταλλευόσασταν αυτό το μικρό διάλειμμα προς όφελος σας; Την επόμενη φορά λοιπόν αντί να κάνετε ζάπινγκ σηκωθείτε από τον καναπέ και κάντε μικρά πηδηματάκια, απλές ασκήσεις, κάντε επιτόπιο τζόκινγκ ή απλά ξεπιαστείτε. Κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί φτάνει να σηκωθείτε από τον καναπέ.          





Μηχανήματα στατικής γυμναστικής.
Οι καλύτερες κρεμάστρες που υπάρχουν! Είμαι σίγουρη ότι όσες έχετε ένα τέτοιο μηχάνημα αυτή τη στιγμή χαμογελάτε. Δυστυχώς όμως, μετά από λίγο, αυτή καταλήγει να είναι η χρήση τους. Ο μόνος τρόπος να τα επαναφέρουμε στη δράση είναι να τα τοποθετήσουμε στο σαλόνι! Διαλέξτε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που δεν χάνετε με τίποτε, φέρτε το μηχάνημα στο σαλόνι και χρησιμοποιήστε το. Μετά από λίγες μέρες στο μυαλό σας θα έχει γίνει η σύνδεση αγαπημένο πρόγραμμα ίσον γυμναστική.  




Γυμναστείτε παίζοντας!
Οι σύγχρονες παιχνιδομηχανές μας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε ενεργά, πράγμα που κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον κι αποτελεσματικό. Στη ουσία γυμναζόμαστε παίζοντας! Τι καλύτερο; Εναλλακτικά, όσες δεν διαθέτετε ένα τέτοιο μηχάνημα, μπορείτε να γυμναστείτε με τη βοήθεια ενός dvd γυμναστικής. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τέτοιων dvd σε πολύ προσιτή τιμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr