Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τελευταίο ξέβγαλμα για λάμψη στα μαλλιά

Οι μάσκες μαλλιών μπορεί να κάνουν κυριολεκτικά θαύματα στο τριχωτό της κεφαλής δεν είναι όμως τα μοναδικά προϊόντα που μπορούν να μας προσφέρουν τη λάμψη που τόσο πολύ επιθυμούμε. Κι αφού ξεκινήσαμε με μυστικά ομορφιάς σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας άλλο ένα, ιδιαίτερα πολύτιμο, μυστικό-όπλο για την φροντίδα των μαλλιών. Πρόκειται για το γνωστό "τελευταίο ξέβγαλμα". Είναι ακριβώς αυτό που λέει η φράση, μετά το λούσιμο και αφού έχουμε αφαιρέσει από τα μαλλιά μας όλα τα υπολείμματα σαμπουάν και ενυδατικής, τα ξεβγάζουμε με ένα διάλειμμα νερού και βοτάνων, ιδανικό για το δικό μας χρώμα μαλλιών. Πρόκειται για μία απλή αλλά δοκιμασμένη μέθοδο που έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φροντίδα των μαλλιών μας. Προσωπικά την έχω λατρέψει, ελπίζω να ενθουσιάσει το ίδιο και εσάς!







“ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ” 
ΓΙΑ ΚΑΣΤΑΝΑ & ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ



“ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ” 
ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ



“ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ” 
ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

      
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ
Βάλτε τα βότανα που έχετε επιλέξει, σύμφωνα με το χρώμα των μαλλιών σας, σε μία κατσαρόλα με περίπου μισό λίτρο νερό και αφήστε τα να βράσουν τοποθετώντας το καπάκι για να μην εξατμιστεί το νερό. Στη συνέχεια αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Μόλις συμβεί αυτό σουρώστε και το μείγμα σας είναι έτοιμο για χρήση! Ξεβγάλετε με αυτό τα μαλλιά σας, αφήνοντας τις πολύτιμες ιδιότητες των βοτάνων να τονίσουν το χρώμα τους.  


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
·         Μπορείτε με τον τρόπο αυτό να τονίσετε το χρώμα των μαλλιών σας είτε είναι φυσικό είτε βαμμένο.
·         Εκτός από λάμψη, μην ξεχνάτε, ότι στα μαλλιά σας θα μεταφερθούν και οι πολύτιμα θρεπτικά συστατικά των βοτάνων που χρησιμοποιήσατε.
·         ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα ξανθά μαλλιά, ο χυμός λεμονιού δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του βρασμού. Προσθέστε στο τέλος, όταν το μείγμα θα έχει κρυώσει και θα το έχετε ήδη σουρώσει.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr