Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Βιβλίο: "Θεραπεία με τις νεράιδες" της Doreen Virtue


Πριν από λίγες ημέρες, τακτοποιώντας τη βιβλιοθήκη, βρήκα ένα πολύ αγαπημένο μου βιβλίο, αυτό που σήμερα έρχομαι να σας προτείνω, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό μία ακόμη στήλη του ιστολογίου μου. Πρόκειται για ένα βιβλίο που προσωπικά με άγγιξε πολύ και ταυτόχρονα μου άνοιξε νέους ορίζοντες στον τομέα των μεταφυσικών θεμάτων που ομολογώ πως ποτέ δεν με άφηναν αδιάφορη. Διαβάζοντας για τις νεράιδες βρέθηκα μπρος σε έναν καινούργιο κόσμο, σε έναν κόσμο μαγικό και συνάμα τόσο συναρπαστικό που δεν μπορούσα να μην ακολουθήσω. Εύχομαι ολόψυχα, διαβάζοντας τις σελίδες τούτου του βιβλίου, να επιτρέψετε στο παιδί που κρύβεται μέσα σας να ονειρευτεί και να πιστέψει σε κάτι που για εμάς τους μεγάλους φαντάζει παραμύθι!





Τίτλος βιβλίου: "Θεραπεία με τις νεράιδες"
Συγγραφέας: Doreen Virtue, Ph. D.
Εκδόσεις: ΚΡΥΩΝ 


"Θεραπεία με τις Νεράιδες, μία πραγματική ιστορία"

Όταν μία ομάδα από νεράιδες ήρθε σε επαφή με την Doreen Virtue, η ζωή της μεταλλάχθηκε σε μία μαγευτική ιστορία γεμάτη με μηνύματα θεραπείας και αγάπης. Η «θεραπεία με τις Νεράιδες» είναι η πολύ προσωπική ιστορία της Doreen για το πώς οι νεράιδες τη βοήθησαν να αντιμετωπίσει το διαζύγιο της και να προετοιμαστεί για μία σχέση γεμάτη πνευματικότητα, αλήθεια και ουσία. Σε αυτό το πραγματικά εμπνευσμένο βιβλίο, θα δείτε πως οι νεράιδες σύστησαν τη Doreen στο σύντροφο της ψυχής της και θα μάθετε επίσης τις εκπληκτικές δυνάμεις υλοποίησης που έχουν καθώς και το πως μπορούν να βοηθήσουν εσάς να προσελκύσετε και να υλοποιήσετε θαύματα. Θα μάθετε πώς να δουλεύετε με αυτά τα μαγικά όντα για να ενδυναμώσετε και να θεραπεύσετε ολόκληρη τη ζωή σας! 




Η συγγραφέας: Doreen Virtue

Η Doreen Virtue Ph.D. είναι μία πνευματική ψυχολόγος που δουλεύει με το αγγελικό βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων και των νεράιδων. Έχει επίσης γράψει το best seller «Θεραπεία με τη βοήθεια των αγγέλων» και έχει εκδώσει και ειδικές κάρτες για τους Αγγέλους, για τις Νεράιδες, κ.τ.λ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της : www.AngelTherapy.com 

Μπορείτε επίσης να τη βρείτε και στο facebook: εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr