Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι σημαίες των νεράιδων

Αφού λοιπόν έκανα την αρχή με το βιβλίο των νεραϊδών  σκέφτηκα να συνεχίσω με κάτι ανάλογο. Θα σας  παρουσιάσω τα σύμβολα ή αλλιώς τις σημαίες των νεραϊδών που εντόπισα σε μία σελίδα στο internet πριν από αρκετά χρόνια. Λέγετε πως τις εμπιστεύτηκαν στους ανθρώπους κάποια ξωτικά για να μπορέσουν με αυτό τον τρόπο να φέρουν πιο κοντά τους δύο κόσμους, αυτόν των ανθρώπων και των νεραϊδών, με σκοπό να συνεργαστούν για το κοινό καλό. 
Εν ολίγοις, πρόκειται για κάποιες εικόνες που όταν τοποθετούνται σε έναν χώρο φανερώνουν την επιθυμία μας να επικοινωνήσουμε με τις νεράιδες. Δεν έχετε λοιπόν παρά να τις εκτυπώσετε και να τις βάλετε στο σπίτι σας. Και που ξέρετε, ίσως να επισκεφτεί κι εσάς μία νεράιδα!
      



Η σημαία των νεράιδων
("Δύο κόσμοι, μία γη, μία ελπίδα")

Στο κέντρο δεσπόζει το αστέρι των νεράιδων ενώ η ρούνικη επιγραφή που βρίσκεται στο επάνω μέρος σημαίνει: “Δύο κόσμοι, μία γη, μία ελπίδα”. Το μήνυμα είναι σαφές, οι δύο κόσμοι, αυτός των νεράιδων και των ανθρώπων, μπορούν να έρθουν πιο κοντά και να συνεργαστούν αρμονικά σε μία προσπάθεια να βοηθήσουν και θεραπεύσουν μαζί τη μητέρα γη. 
Η εμφάνιση αυτής της σημαίας στο σπίτι σας θα φέρει θετική ενέργεια και δύναμη σε εσάς ενώ ταυτόχρονα θα δείξετε στις νεράιδες ότι είστε φίλη τους, ενθαρρύνοντας τες με τον τρόπο αυτό να σας επισκεφθούν και να επικοινωνούν μαζί σας.





Το σύμβολο της αγάπης



Ένα ίσως από τα πιο σημαντικά σύμβολα είναι αυτό της αγάπης και της φιλίας. Όπως μπορείτε να διακρίνεται πρόκειται για μία σημαία στο κέντρο της οποίας υπάρχουν δύο καρδιές, η μία μέσα στην άλλη. Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο συμβολισμό που θέλει να μας δείξει ότι οι δύο καρδιές μπορεί να γίνουν μία. Έχοντας αυτό το σύμβολο στο σπίτι σας, θα ενισχύσει και θα επισημάνετε την δύναμη της αγάπης στη ζωή σας. 










Το σύμβολο της προστασίας


Σε τούτη τη σημαία μπορούμε να διακρίνουμε καθαρά δύο μεγάλα πουλιά που αγκαλιάζονται προστατευτικά, φρουρώντας το κέντρο και προσέχοντας ταυτόχρονα το ένα την πλάτη του άλλου. Το σύμβολο στο κέντρο δείχνει ένα κεντρικό κύκλο που προστατεύεται από δύο σταυρωμένες λόγχες, κάθε άκρο στων οποίων υπάρχει ένα βέλος, που δεν επιτρέπει τίποτε να διαπεράσει το ιερό κέντρο. Αυτό είναι το σύμβολο των νεράιδων για προστασία. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι τα κλασικά χρώματα της προστασίας, το μαύρο μαζί με το λευκό, προσθέτουν δύναμη και καθαρότητα.







Το σύμβολο της ίασης 



Το σύμβολο που υπάρχει στο κέντρο της σημαίας είναι ένα αρχαίο σύμβολο για την επούλωση. Ένας από τους πιο απλούς τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη εικόνα είναι να τοποθετηθεί στο δωμάτιο κάποιου αρρώστου για να ενισχυθεί η θετική ενέργεια της θεραπείας. 
(Σημείωση: Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί οποιαδήποτε θεραπευτικά αποτελέσματα μόνο με τη χρήση αυτού του συμβόλου, για το λόγο αυτό καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την θεραπεία που σας έχετε λάβει από έναν εξειδικευμένο γιατρό.)








Το σύμβολο της ευημερίας 



Στο κέντρο της σημαίας μπορείτε να διακρίνετε καθαρά ένα δέντρο, που θεωρείται από τα αρχαία χρόνια ως σύμβολο της ευημερίας. 
Η συγκεκριμένη σημαία μπορεί να τοποθετηθεί στο σπίτι σας για να ενισχύσει την ενέργεια της ευημερίας στη ζωή σας. 
Το πράσινο χρώμα έχει χρησιμοποιηθεί καθώς θεωρείται ως το χρώμα της αφθονίας, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι σε αρκετές περιπτώσεις το επιλέγουν και για να χρωματίσουν με  αυτό διάφορα χαρτονομίσματα.







Υποσημείωση: Όλα τα σχέδια έχουν δημιουργηθεί και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία "The Natalie Lynn Company"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr