Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Οι τάσεις του μακιγιάζ Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Ήρθε επιτέλους η ώρα να αποχαιρετήσουμε τις σκούρες και βαριές αποχρώσεις του χειμώνα και να υποδεχτούμε τις πιο ελκυστικές τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2013. 
Κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε ζουμερά χείλη που θυμίζουν ώριμα καλοκαιρινά φρούτα στις αποχρώσεις του κόκκινου. Εξωτικά μάτια βαμμένα με δροσερές σκιές, γεμάτες λάμψη, στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Καλοσχηματισμένα, πλούσια φρύδια, συμμάχους στην ενίσχυση της έντασης του βλέμματος. Και μια φωτεινή επιδερμίδα που λάμπει από υγεία, φυσικό χρώμα και διάφανη ομορφιά. Ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις, τολμήστε και πειραματιστείτε για να ανακαλύψετε αυτή που σας ταιριάζει και απογειωθείτε!



KOKKINA ΧΕΙΛΗ
Εκτυφλωτικό, αισθησιακό, φλογερό κόκκινο κραγιόν. Το απόλυτο όπλο αποπλάνησης! Η φετινή μόδα μας το παρουσίασε σχεδόν σε όλες του τις αποχρώσεις από φωτεινό φούξια και κοραλλί έως έντονα κόκκινο και βαθύ μπορντό. Επιλέξτε με σύνεση τόσο τη στιγμή που θα επιλέξετε να χρωματίσετε με αυτό τα χείλη σας όσο και την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας.

Tip: Όταν φοράτε κόκκινο κραγιόν φροντίστε να κρατήσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ σας διακριτικό. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι πιο σικάτο.



ΧΡΩΜΑ & ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
Η μόδα φέτος επιβάλει χρώμα στα μάτια! Πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας όποια απόχρωση επιθυμείτε από την παλέτα του ουράνιου τόξου. Τιρκουάζ, λιλά, ροδακινί και για τις πιο τολμηρές ακόμη και το κίτρινο επιτρέπεται. Εναλλακτικά δοκιμάστε να αναδείξετε τις νέες τάσεις με διακριτικές σκιές που χαρίζουν λάμψη και σας αφήνουν περιθώρια να πειραματιστείτε με το υπόλοιπο μακιγιάζ.  

Tip: Όπως και με το κόκκινο κραγιόν, έτσι και με το έντονο χρώμα στα μάτια, καλό θα ήταν να διατηρήσετε διακριτικό το υπόλοιπο μακιγιάζ. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε να θυμίζετε αποκριάτικη καρικατούρα.    
   



ΕΝΤΟΝΑ ΦΡΥΔΙΑ
Ξεχάστε τα λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια, καθώς για ακόμη μία σεζόν τα πλούσια, έντονα φρύδια αποτελούν σημαντική τάση. Αυξήστε λοιπόν το πάχος και το μήκος τους, αφήστε στην άκρη για λίγο καιρό το τσιμπιδάκι σας και τονίστε τα με ένα μολύβι ή με μία κρεμώδη σκιά για τα μάτια.

Tip: Καλό θα ήταν, αν δεν είστε ιδιαίτερα επιδέξιες, να επισκεφτείτε μία αισθητικό για να δώσει στα φρύδια σας το κατάλληλο σχήμα σύμφωνα με τη δομή του προσώπου σας.  
    



ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ
Η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια που παραμένει στο προσκήνιο και αυτή τη σεζόν! Γυμνή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα με ελάχιστες πινελιές σε γήινες πάντα αποχρώσεις. Ότι πιο νεανικό και ταυτόχρονα διαχρονικό θα μπορούσατε να επιλέξετε.   

Τip: Η συγκεκριμένη τάση προϋποθέτει άψογη επιδερμίδα, καλό θα ήταν λοιπόν να προσφέρεται μία έξτρα περιποίηση στο πρόσωπο σας πριν αποφασίσετε να την δοκιμάσετε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr