Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ανακαλύψτε το φωτότυπο της επιδερμίδας σας



Φέτος το καλοκαίρι είναι σημαντικό, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να συμπεριλάβετε στις προτεραιότητες σας την προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου! Αποκτήστε το πολυπόθητο μαύρισμα που ονειρεύεστε χωρίς να βάλετε σε κίνδυνο την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας! Μετατρέψτε σε παιχνιδάκι την προστασία με τη βοήθεια των αριθμών. Βρείτε σε ποιον από τους πέντε φωτότυπους ανήκετε και ακολουθήστε τις μικρές συμβουλές που σας αντιστοιχούν για να χαρείτε δίχως τύψεις το καλοκαίρι!



   
ΦΩΤΟΤΥΠΟΣ 1

Λευκή επιδερμίδα, συνήθως με φακίδες, και μαλλιά ξανθά ή κόκκινα. Δυστυχώς όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία δεν θα δείτε σχεδόν ποτέ το δέρμα σας να μαυρίζει. Σίγουρα θα κοκκινίσει και αν δεν είστε πολύ προσεκτική θα καεί. Στην περίπτωση σας απαιτείται πολύ υψηλή προστασία, διαλέξτε ένα αντηλιακό με τον μεγαλύτερο δείκτη προστασίας και προσπαθήστε να μείνετε όσο γίνετε μακριά από τον ήλιο. Στην παραλία να μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό και τα γυαλιά σας, καθίστε κάτω από την ομπρέλα και αν είναι δυνατό φορέστε κάτι μόλις βγείτε από το νερό.



ΦΩΤΟΤΥΠΟΣ 2


Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά ξανθά. Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γνωρίζετε ήδη ότι η επιδερμίδα σας μαυρίζει πολύ δύσκολα και ποτέ δεν πρόκειται να  πάρει το χρώμα της μαύρης σοκολάτας. Θέλει το χρόνο της, αντηλιακό με μεγάλο δείκτη προστασίας και πολύ προσοχή για να μην καείτε. Αποφύγετε να εκτίθεστε στον ήλιο τις ώρες υψηλού κινδύνου, μεταξύ 11 το πρωί και 4 το απόγευμα. Έχετε υπομονή και σταδιακά θα αποκτήσετε ένα υπέροχο μαύρισμα που θα το ζηλεύουν όλοι!  
ΦΩΤΟΤΥΠΟΣ 3

Μέτρια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά καστανόξανθα. Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ανήκετε επίσης στην κατηγορία υψηλού κινδύνου. Γενικότερα το ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πιο ευαίσθητο στις ακτίνες του ηλίου και θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Μην παραλείπετε το αντηλιακό σας  ειδικά όταν βρίσκεστε στην παραλία. Η επιδερμίδα σας έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ονειρεμένο μπρούτζινο χρώμα θα χρειαστεί όμως χρόνος και σωστή προστασία για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.     




ΦΩΤΟΤΥΠΟΣ 4

Σταρένια επιδερμίδα και καστανά μαλλιά. Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία έχετε την τύχη να μαυρίζετε πολύ εύκολα. Είστε η κλασική περίπτωση του μεσογειακού τύπου γυναίκας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αμελήσετε την προστασία της επιδερμίδας σας. Η αντηλιακή προστασία είναι το ίδιο σημαντική για εσάς όσο και για τις γυναίκες που ανήκουν στις υψηλές ζώνες κινδύνου. Η μόνη σας διαφορά είναι ότι εσείς δεν θα καείτε το ίδιο εύκολα. Φροντίστε λοιπόν να αποκτήσετε το σοκολατένιο χρώμα που ονειρεύεστε με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ΦΩΤΟΤΥΠΟΣ 5         

Σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά. Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία έχετε ήδη κάτι που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν, μόνιμα μαυρισμένο δέρμα! Η ηλιοθεραπεία για εσάς είναι περιττή αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε αντηλιακή προστασία. Μπορεί να μην καείτε μα οι βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας επηρεάζουν και το δικό σας δέρμα. Μην ξεχνάτε ότι το σκουρόχρωμο δέρμα δεν σας προστατεύει από τη φωτογήρανση ή τον καρκίνο του δέρματος. Αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο το αντηλιακό σας, μην το αποχωρίζεστε λοιπόν το καλοακαίρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr