Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Vogue US 2008 "Love of a lifetime"

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μία ημερομηνία όπου οι ερωτευμένη σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν το πάθος τους για το σύντροφο τους, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας μία μοναδική ιστορία αγάπης! Μέσα στις σελίδες του περιοδικού Vogue, η διάσημη φωτογράφος Annie Leibovitz ξεδιπλώνει τη μοντέρνα έκδοση του ρομαντικού μυθιστορήματος «Ρωμαίος & Ιουλιέτα». Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο χορευτής μπαλέτου Roberto Bolle και το μοντέλο Coco Rocha παρελαύνουν με μία σειρά από συναρπαστικά φορέματα υψηλής ραπτικής, μεταξύ των οποίων, ένα μεταξωτό κόκκινο φόρεμα του αξέχαστου Alexander McQueen που χρησιμοποιείται για τη σκηνή του τραγικού τέλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr