Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Γρήγορο μαύρισμα χωρίς ήλιο!


ΜΑΥΡΙΣΜΑ SELF-SERVICE
Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, για κάποιες από εμάς όμως οι εξορμήσεις στην παραλία αργούν πολύ ακόμη. Αν νιώθετε αμήχανα να κυκλοφορείτε με κάτασπρες γάμπες και χέρια, το self-tan είναι η ιδανική λύση για σας. Είναι εύκολο και γρήγορο μαύρισμα στο σπίτι, χωρίς κοκκινίλες και εγκαύματα! Σύμφωνα με τους δερματολόγους είναι και απόλυτα ασφαλές για την υγεία της επιδερμίδα αφού χάρη στην ουσία DHA, ένα είδος σακχάρου που απορροφάται από τα επιφανειακά κύτταρα του δέρματος, αντιδρά με τα αμινοξέα και γίνετε καφέ. Το μαύρισμα λοιπόν που προσφέρει είναι επιφανειακό και τεχνητό αλλά προσοχή δεν είναι ικανό να σας προστατέψει από την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Για φυσικό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, βήμα προς βήμα, και εντυπωσιάστε με το σοκολατένιο χρώμα σας.




1.Το βασικό βήμα για σωστό μαύρισμα χωρίς ήλιο είναι η απολέπιση. Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν και έπειτα από ένα χλιαρό ντους κάντε απολέπιση στις περιοχές όπου πρόκειται να εφαρμόσετε το self-tan, δίνοντας έμφαση στα σημεία όπου το δέρμα παρουσιάζει μεγαλύτερη τραχύτητα, όπως είναι η περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο, πηγούνι) στο πρόσωπο και οι αγκώνες ή τα γόνατα στο σώμα. Ολοκλήρωσε τη διαδικασία ξεπλένοντας με άφθονο νερό. 



2. Μετά την απολέπιση, το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση. Φροντίστε να ενυδατώσετε σωστά όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος, κυρίως αυτά που είναι πιο ξηρά και αφυδατωμένα. Έτσι, το δέρμα σας θα απορροφήσει παντού τη σωστή ποσότητα self-tan και θα αποφύγετε τη δημιουργία λεκέδων. Μην βιαστείτε να απλώσετε το self-tan. Περιμένετε τουλάχιστον μισή ώρα, ώστε να απορροφηθεί καλά το προϊόν.


3.Τώρα η επιδερμίδα σας είναι έτοιμη να δεχτεί το self-tan. Απλώστε το προϊόν κάνοντας απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Οι κρέμες και τα γαλακτώματα δεν απορροφώνται εύκολα, δίνοντας σου το χρόνο να τα απλώσεις ομοιόμορφα, ενώ ο αφρός και το σπρέι στεγνώνουν γρήγορα και πρέπει να απλωθούν με γρήγορες κινήσεις. Αν σε κάποια σημεία το χρώμα δεν είναι ομοιόμορφο, μπορείς να το διορθώσεις με τα ειδικά μαντηλάκια self-tan. Τέλος, πλύνετε αμέσως τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, για να μην γίνουν οι παλάμες σας πορτοκαλί.   

2 σχόλια:

  1. egw fovamai ta solarium kai tis epiptwseis pou borei na exoun, gia ton ilio den to syzitw... gia ayto fetos tha xrisimopoisw to sublime bronze tis loreal paris pou vazei mia fili mou kai to apotelesma einai super panw tis!! http://bit.ly/sublbronze

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι Αναστασία, τα self-tan προϊόντα είναι πλέον ο πιο ασφαλής τρόπος για να αποκτήσει κάποιος το πολυπόθητο ηλιοκαμένο χρώμα. καλή επιτυχία και καλό καλοκαίρι να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr