Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Μάσκα προσώπου για ενυδάτωση & άμεση λάμψη

Ο χειμώνας ταλαιπωρεί την επιδερμίδα μας περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι ψυχροί άνεμοι τεστάρουν διαρκώς τις αντοχές της κάνοντας την να δείχνει θαμπή και αφυδατωμένη. Το πρόσωπο μας είναι αυτό που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προστασία και φροντίδα αυτή την εποχή καθώς βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένο στο κρύο. Η μάσκα που σας προτείνω είναι ιδανική για να προστατέψετε την επιδερμίδα σας αφού εκτός από βαθιά ενυδάτωση θα σας προσφέρει μία πιο λαμπερή και υγιείς όψη. Τη συγκεκριμένη μάσκα την χρησιμοποιώ αρκετά συχνά το χειμώνα. Εύκολη στην παρασκευή της, με υλικά που πάντα υπάρχουν στην κουζίνα μου και απίστευτα αποτελεσματική είναι από τις αγαπημένες μου. Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα.
             


________________________________________________________________________



ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η παρασκευή της συγκεκριμένης μάσκας είναι απίστευτα απλή, τόσο που ίσως κάποιες από εσάς αμφισβητήσουν την αποτελεσματικότητα της. Μόνο αν την δοκιμάσετε θα πειστείτε!

  1. Συγκεντρώστε τα υλικά σας.
  2. Ξεφλουδίστε την μπανάνα και πολτοποιήστε την με ένα πιρούνι.
  3. Προσθέστε στο μπολ το μέλι και το γιαούρτι.
  4. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  5. Η μάσκα σας είναι έτοιμη προς χρήση.
  6. Εφαρμόστε την σε καθαρό πρόσωπο κι αφήστε τη να δράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Μην αφήσετε παραπονεμένη την περιοχή του λαιμού.  
  7. Τέλος ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό.    


TIP'S: Το μείγμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Δυστυχώς δεν μπορείτε να το φυλάξετε. Αν περισσέψει υλικό μη διστάσετε να το απλώσετε και στην περιοχή του μπούστου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr