Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Γυναικολογικό ημερολόγιο (εκτυπώστε το)


Το γυναικολογικό ημερολόγιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα εργαλεία για μία γυναίκα. Σε αυτό μπορείτε να σημειώσετε, κάθε μήνα, τις ημερομηνίες της περιόδου σας για να έχετε, ανά πάσα στιγμή, μία σαφή εικόνα του κύκλου σας.   
Το συγκεκριμένο που σας προτείνω είναι αυτό που χρησιμοποιώ κι εγώ εδώ και αρκετά χρόνια κι ομολογώ ότι με έχει βολέψει αφάνταστα. Είναι πρακτικό, μικρό σε μέγεθος κι επιπλέον μπορείτε εύκολα, χάρη στον σχεδιασμό του, να υπολογίσετε τη διάρκεια του κύκλου σας, αν δηλαδή είναι 28 ημερών, μεγαλύτερος ή μικρότερος. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζετε με ακρίβεια την επόμενη περίοδο σας και να κανονίζετε ανάλογα το πρόγραμμα σας. Αν λοιπόν δεν έχετε ήδη ένα γυναικολογικό ημερολόγιο στην κατοχή σας, σπεύσετε να το εκτυπώσετε. Μην ξεχνάτε, τα γραπτά μένουν!
           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr