Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Αστρολογικές προβλέψεις 2015, Άση Μπήλιου (video)


Οι αστρολογικές προβλέψεις είναι αναμφισβήτητα ένα από τα θέματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού και κατ' επέκταση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Ο φόβος για το άγνωστο σε συνδυασμό με την φυσική περιέργεια του ανθρώπου τον ωθούν να αναζητήσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τον βασανίζουν απευθυνόμενος στα άστρα. Είναι κάτι που κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια και θα συνεχίσει να κάνει για όσο ακόμη πατάει το πόδι του σε αυτό τον πλανήτη. 
Για τη φετινή χρονιά επέλεξα τις αστρολογικές προβλέψεις της αγαπημένης αστρολόγου Άση Μπήλιου, έτσι όπως τις μοιράστηκε μαζί μας στην εκπομπή του Alpha "Ελένη". Ας ελπίσουμε αυτή να είναι μία καλή χρονιά για όλους μας...
        




________________________________________________________________________

ΚΡΙΟΣ
Έρωτας, δημιουργικότητα, ευκαιρίες στην εργασία
Το 2015 για τους Κριούς σίγουρα είναι μια καλύτερη χρονιά, σε σχέση με ότι έχετε βιώσει μέχρι τώρα. Είναι μία από τις καλύτερες χρονιές της δεκαετίας, άρα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε όσο γίνετε περισσότερο τόσο σε θέματα προσωπικής ζωής, όσο και στο κομμάτι των επαγγελματικών. Ειδικά τα προσωπικά είναι ο τομέας που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Είτε έχει να κάνει με καινούργιες σχέσεις, με το να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε ένα παιδί. Είναι από τα πράγματα που μπορείτε να καταφέρετε καλύτερα, ειδικά από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Το 2015 όμως βοηθάει πολύ και τα επαγγελματικά σας. Είτε να χτίσετε τη δική σας επιχείρηση, είτε να πάρετε προαγωγή και αύξηση, είτε να βρείτε μία δουλειά αν είστε άνεργοι ή ακόμη και να έχετε επιτυχία σε σπουδές και επιμόρφωση. Οι γεννημένοι 1-7 Απριλίου είναι εκείνοι που θα έχουν περισσότερες αλλαγές στη ζωή τους μέσα στη χρονιά είτε σε επίπεδο προσωπικό, είτε σε επίπεδο επαγγελματικό.    
___________________________________________________________________________

ΤΑΥΡΟΣ
Εύνοια στο σπίτι & την οικογένεια. Ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά 
Το μεγαλύτερο μέρος του 2015 απαλλάσσεστε από τον Κρόνο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια απέναντι σας. Όσοι έχετε γενέθλια τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία επιστροφή του Κρόνου το καλοκαίρι, από τον Ιούνιο μέχρι το Σεπτέμβριο, εκεί λοιπόν μπορεί να δοθεί η οριστική απάντηση είτε σε ένα θέμα μιας συνεργασίας, είτε σε ένα θέμα μίας προσωπικής σχέσης ή ενός γάμου και καλείστε να πάρετε μία σημαντική απόφαση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτό που σας απασχολούσε τόσο καιρό. Το 2015 είναι μία χρονιά που δεν θα πρέπει να είστε πολύ χαλαροί με τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να βάλετε κάποιες βάσεις για την ασφάλεια του οικονομικού μέλλοντος σας, όσα χρήματα κι αν έρχονται στα χέρια σας. Για τα προσωπικά σας η περίοδος μετά τις 11 Αυγούστου είναι πολύ καλύτερη, τόσο για νέες γνωριμίες όσο και για την απόκτηση ενός παιδιού. Όσον αφορά την αγορά ή πώληση σπιτιού ευνοϊκότερο είναι το διάστημα μέχρι αρχές Οκτωβρίου.       
___________________________________________________________________________

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προώθηση των επικοινωνιακών σας ικανοτήτων! Σχέσεις και συνεργασίες 
Το 2015 είναι μεταβατική χρονιά για εσάς. Απέναντι σας έχετε τον Κρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι αρχίζει στο θέμα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου το σφυροκόπημα. Για τα επόμενα τρία χρόνια, μέχρι και το 2017, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Θα πρέπει να αποφασίσετε πόσο σημαντικές είναι οι δεσμεύσεις σας και να προχωρήσετε στην επισημοποίηση ή τη διάλυση τους. Κι αυτό γιατί θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τις σχέσεις σας. Η περίοδος μέχρι και το καλοκαίρι είναι πιο ανέμελη σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά. Από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο μπορείτε να κάνετε πολύ καλές συμφωνίες σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, να προωθήσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θέματα σπουδών και να κάνετε ταξίδια. Τα πιο δύσκολα διαστήματα τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο.  
___________________________________________________________________________

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με περισσότερες υποχρεώσεις αλλά και καλύτερα οικονομικά 
Το 2015 θα είναι σίγουρα μια πιο ικανοποιητική χρονιά για εσάς με μια μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Αυτό είναι και το κομμάτι το οποίο πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο φέτος γιατί θα είναι και το πιο αποδοτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και ξεκούραστο. Ο Κρόνος, στο κομμάτι της δουλειά και της υγείας, σας φορτώνει με υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά σας βάζει και σε μία διαδικασία πειθαρχίας σε ότι έχει να κάνει με τις ρουτίνες της καθημερινότητας. Φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα είναι λίγο πιο ζορισμένοι με την έννοια ότι προκύπτουν αλλαγές είτε στα επαγγελματικά, είτε σε θέματα που αφορούν την οικογένεια. Οι αλλαγές θα έρθουν κυρίως την περίοδο της άνοιξης, Μάρτιο και Απρίλιο και την περίοδο του φθινοπώρου, τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.   
___________________________________________________________________________

ΛΕΩΝ
Ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου σε όλους τους τομείς!
Το 2015 είναι η χρονιά σας! Σαν γενική τάση είναι μια καλή χρονιά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας στρωθούν κόκκινα χαλιά. Μπορείτε φέτος να κάνετε πραγματικότητα έναν στόχο ή ένα όνειρο σας είτε αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική. Ακόμη και το καλοκαίρι που ο Κρόνος επιστρέφει ναι μεν σας επηρεάζει αλλά πέφτετε στα μαλακά. Εσείς που έχετε γενέθλια μετά τις 17 Αυγούστου θα κριθούν κάποια θέματα στη ζωή σας, είτε σε σχέσεις είτε στα επαγγελματικά, όμως θα το ξεπεράσετε εύκολα και θα έχετε επιτυχία. Μετά τον Σεπτέμβριο ευνοούνται περισσότερα τα οικονομικά σας.  
___________________________________________________________________________

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σημαντικές δεσμεύσεις, νέα ξεκινήματα!
Το 2015 και για εσάς είναι μια μεταβατική χρονιά. Ο Κρόνος μπαίνει σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και επηρεάζει την καριέρα και την οικογένεια. Πυκνώνουν οι δεσμεύσεις οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο φορτίο στην καθημερινότητα σας που θα σας πιέσει περισσότερο μέσα στην καινούργια χρονιά. Το καλοκαίρι σας θα είναι πιο ανέμελο, σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και την άνοιξη που θα είναι πιο πιεστική. Μετά τις 11 Αυγούστου τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς ειδικά σε θέματα αλλαγών που θα προκύψουν εκείνο το διάστημα. 
_________________________________________________________________________
      
ΖΥΓΟΣ
Διευρύνετε ο φιλικός σας κύκλος, νέοι στόχοι, καλύτερα οικονομικά
Το 2015 θα είναι για εσάς μια χρονιά πιο ήρεμη, πιο δημιουργική και πιο σταθεροποιητική. Οι γεννημένοι 2-7 Οκτωβρίου θα έχουν έναν πιο δύσκολο χρόνο αφού θα υπάρξουν για αυτούς αλλαγές είτε σε σχέσεις είτε σε συνεργασίες. Από Ιούνιο μέχρι αρχές Οκτωβρίου όμως, που θα έχετε μία μεγαλύτερη εύνοια, προσπαθήστε να διαχειριστείτε τότε τις δύσκολες καταστάσεις. Τα επαγγελματικά δεν είναι απόλυτη προτεραιότητα της χρονιάς έχουν όμως καλές προοπτικές. Μπορείτε να βοηθηθείτε, είτε σε επίπεδο προσωπικό είτε σε επίπεδο επαγγελματικό, από φίλους. Ο κύκλος σας θα διευρυνθεί και μέσα σε αυτό τον κύκλο θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους στόχους. Το 2015 είναι μια χρονιά για νέους στόχους.  
_________________________________________________________________________
      
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εξωστρέφεια! Σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες!
Το 2015 θα είναι μια χρονιά που σας βρίσκει σε φάση εξωστρέφειας. Αυτό το κομμάτι συνδέεται με την καριέρα, το κοινωνικό στάτους και την εικόνα μας. Θα βγείτε προς τα έξω, θα φανείτε πάρα πολύ τόσο στα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα παντρευτείτε ή ακόμη μπορεί και αν είστε παντρεμένοι να χωρίσετε. Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να βρείτε τη σχέση της ζωής σας. Αν όμως την έχετε βρει είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε το επόμενο βήμα. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε απλά να περάσετε καλά, χωρίς δεσμεύσεις, η χρονιά σας ευνοεί. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή, σε ότι έχει να κάνει με σπατάλες. Είναι όμως μία καλή χρονιά για επενδύσεις που θα σας δώσουν επιπλέον ασφάλεια.   
  _________________________________________________________________________

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με ένα φορτίο στην πλάτη αλλά για να ωριμάσετε και να εξελιχτείτε!
Το 2015 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εσάς. Κουβαλώντας ένα φορτίο στην πλάτη που σημαίνει όχι πολύ ελεύθερος χρόνος και γενικότερα ελευθερίες. Περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες όχι όμως απαραίτητα για κακό. Η χρονιά μπορεί να μην έχει ανεμελιά έχει όμως μεγάλη βοήθεια στα επαγγελματική αλλά και στις σπουδές. Το καλοκαίρι, σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά, θα είναι πιο χαλαρό. Το πρώτο εξάμηνο και το τελευταίο τρίμηνο είναι πιο ευνοϊκό σε θέματα καριέρας. 
 _________________________________________________________________________       

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρίες οικονομικής ανάκαμψης!
Το 2015 θα έχει λιγότερα δυσάρεστα και απρόοπτα για εσάς, με εξαίρεση όσους έχουν γεννηθεί 1-7 Ιανουαρίου και των οποίων τα δεδομένα αλλάζουν λίγο πιο πολύ σε σχέση με τους υπόλοιπους. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη χρονιά μπορείτε να βγάλετε χρήματα, μπορεί να φτιάξει η οικονομική σας κατάσταση άρα το κομμάτι των οικονομικών με κάποιο τρόπο θα σας δώσει την αίσθηση της ασφάλειας. Σε επίπεδο συναισθηματικό θα νιώσετε επίσης λίγο πιο ασφαλής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Από τον Αύγουστο και μετά ευνοούνται σχέσεις με εξωτερικό, ταξίδια, εκπαίδευση αλλά και νέα σχέδια σε επαγγελματικά.
  _____________________________________________________________________  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι άλλοι φέρνουν τη χαρά στη ζωή σας, προσωπικά και επαγγελματικά
Το 2015 θα είναι για εσάς μία πολύ καλή χρονιά, ίσως η καλύτερα της δεκαετίας. Ο τομέας των σχέσεων είναι αυτός που φέρνει το καλό στη ζωή σας, είναι κομμάτι εκείνο που θα αποδώσει τα μέγιστα μέσα στην καινούργια χρονιά. Όσοι έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί το καλοκαίρι καθώς θα είστε φορτωμένοι με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες με αποτέλεσμα να μην είστε ανέμελοι. Γάμος, συμβίωση, παιδιά και συνεργασίες παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο της χρονιάς. Στα οικονομικά μετά τον Αύγουστο αρχίζουν ν' αποδίδουν οι κόποι των τελευταίων τριών χρόνων.  
  _____________________________________________________________________  

ΙΧΘΥΕΣ
Ευκαιρίες προόδου στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε μεγαλύτερες ευθύνες
Το 2015 είναι μία σημαντική χρονιά για εσάς κυρίως για τον άξονα καριέρας οικογένειας καθώς και για τον τομέα των σχέσεων αν είστε γεννημένοι Φεβρουάριο. Θα υπάρχει μία πίεση σε θέματα δουλειά και οικογένειας, πιθανόν να χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο ή ίσως να πρέπει να αποδείξετε τι αξίζετε. Η εύνοια φέτος θα έρθει στα επαγγελματικά, ειδικότερα το πρώτο οκτάμηνο. Αν ψάχνετε για δουλειά, θέλετε να την επεκτείνετε ή ακόμη και να την αλλάξετε αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να το κάνετε. Ενώ από τον Αύγουστο και μετά η εύνοια μεταφέρετε στα προσωπικά. 
 _____________________________________________________________________  
   

Άση Μπήλιου (βιογραφικό)

Ως πολυπράγμων και πολυσχιδής Τοξότης από αλλού ξεκίνησα (βλέπε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) κι αλλού η ζωή με πήγε (ραδιόφωνο από το 1988 μέχρι το 2002 στο ΚΛΙΚ, Nitro Radio κτλ., δημόσιες σχέσεις σε δισκογραφικές εταιρείες). Μέχρι που με οδήγησε και κάπου αλλού, κατά το 1995 (σπουδές αστρολογίας, μόνιμες στήλες και άρθρα περί αστρολογίας σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το ΒΗΜΑgazino, ELLE, Άστρα και Όραμα, COSMOPOLITAN κ.α.). Από το 2001, αφού πέρασα από περιοδικά, εφημερίδες και ραδιόφωνο, άρχισε να με φλερτάρει και η τηλεόραση (MEGA), στην αρχή με την εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας» και τα τελευταία τρία χρόνια με τον «Όμορφο κόσμο το πρωί». To 2003 ξεκίνησα και το γραφείο μου, όπου δέχομαι όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, χρησιμοποιώντας την αστρολογία σαν ένα καλό εργαλείο αυτογνωσίας! Το 2006 ξεκίνησα στο MEGA και τη δική μου ειδική εκπομπή αστρολογίας τα Σαββατοκύριακα, για να γνωρίσουν όλοι καλύτερα αυτή τη συναρπαστική επιστήμη ή τέχνη. Σήμερα είμαι κάθε πρωί στον καφέ με την Ελένη στον Alpha και η εκπομπή μου προβάλλεται πλέον κάθε Κυριακή στις 14:00 στον Alpha!!
(πηγή βιογραφικού: εδώ)
  _____________________________________________________________________  
   

Τα αποσπάσματα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου από την εκπομπή "Ελένη" στον Alpha


(ΚΡΙΟΣ - ΤΑΥΡΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ)


(ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΛΕΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΖΥΓΟΣ)


(ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr