Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Οι τάσεις των μαγιό για το καλοκαίρι 2014

1. ΚΟΨΙΜΑΤΑ 
2. ΨΙΛΟΜΕΣΟ ΜΠΙΚΙΝΙ
3. ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΓΙΟ   
4. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ  
5. ΠΛΕΚΤΑ
6. ΚΡΟΣΣΙΑ  
Το καλοκαίρι έχει πλέον έρθει και πιθανότατα κάποιες από εσάς να έχετε κάνει ήδη το πρώτο σας μπάνιο. Με άλλα λόγια, οι τάσεις των μαγιών για το φετινό καλοκαίρι έχουν πάρει το δρόμο τους, από την πασαρέλα στις παραλίες, και σύντομα θα συντροφεύουν τις ηλιόλουστες μέρες μας. Σε μία προσπάθεια να σας βοηθήσω να επιλέξετε το τέλειο μαγιό, αποφάσισα να συγκεντρώσω τις έξι πιο hot τάσεις, έτσι ώστε να κάνετε την επιλογή σας πιο εύκολη. Επιλέξτε και καλές βουτιές!

____________________________________________________________________________


1. Κοψίματα

Μία από τις πιο hot τάσεις για το καλοκαίρι του 2014 είναι, αναμφισβήτητα, τα μαγιό με κοψίματα. Τα ολόσωμα μαγιό μεταμορφώνονται, γίνονται πιο σέξι και προκλητικά από ποτέ και κατορθώνουν έτσι να μπουν ξανά στη βαλίτσα των διακοπών μας. Σικ και ταυτόχρονα αποκαλυπτικά, ιδανική επιλογή για όσες διαθέτουν αψεγάδιαστο κορμί και θέλουν φέτος μία νέα πρόταση. 

Tip's: Αν δεν διαθέτετε τις ιδανικές αναλογίες, καλύτερα να κάνετε μία άλλη, πιο ασφαλή επιλογή. Ο σχεδιαστές φέτος έχουν προβλέψει για όλες μας.


____________________________________________________________________________



2. Ψηλόμεσο Μπικίνι

Η ρετρό τάση του ψηλόμεσου μπικίνι έκανε φέτος την εμφάνιση της στα catwalks, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ανανεωμένη και εντυπωσιακή. 
Το γνωστό μας μπικίνι μεγαλώνει, φτάνει ως ψηλά στη μέση και γίνετε το αγαπημένο πολλών γυναικών που το λατρεύουν αλλά θέλουν να κρατήσουν και κάποια σημεία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
      
Tip's: Ιδανική επιλογή για όσες διαθέτουν κοιλίτσα και ψωμάκια! Το συγκεκριμένο σλιπ μας βοηθάει να κρύψουμε τα προβληματικά σημεία δίνοντας τους ταυτόχρονα μία πιο ελκυστική όψη αφού εν μέρη λειτουργεί και ως κορσές.   


____________________________________________________________________________



3. Μπλούζα μαγιό  

Οι σχεδιαστές φέτος μας παρουσίασαν στα catwalks μία σύγχρονη έκδοση σε ένα κλασσικό κομμάτι, το σουτιέν. Το μεταμόρφωσαν σε μπούστο αλλά και σε μπλούζα κάνοντας το, το πιο ευπροσάρμοστο μαγιό του φετινού καλοκαιριού. Κρύβει τις ατέλειες ενώ ταυτόχρονα προφυλάσσει το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματος μας, το στήθος, από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες.       

Tip's: Μπορείτε να το φορέσετε στην παραλία ή να το συνδυάσετε με ένα σορτσάκι ή μία φούστα χωρίς κανείς να αντιληφθεί ότι πρόκειται για μαγιό. 
   

____________________________________________________________________________

4. Εκτυπώσεις  

Αυτό το καλοκαίρι οι εκτυπώσεις στα μαγιό είχαν την τιμητική τους αφού δεν έλειψαν σχεδόν από καμία επίδειξη μόδας. Και κυριολεκτικά είδαμε τα πάντα! Από animal print και floral print, μέχρι φρούτα και θέματα εμπνευσμένα από το βυθό της θάλασσας. Οι φαντεζί εκτυπώσεις φέτος έκλεψαν την παράσταση και όχι άδικα!         
Tip's: Θα τα βρείτε τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα μαγιό. Επιλέξτε τα για να αποκτήσει η εμφάνιση σας στην παραλία μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.    



____________________________________________________________________________


5. Πλεκτά  

Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια τα πλεκτά μαγιό επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να γίνουν μία από τις hot τάσεις του καλοκαιριού. Οι σχεδιαστές μόδας χρησιμοποίησαν το βελονάκι και επανέφεραν το πλεκτό μαγιό σε μία πιο κομψή και μποέμ εκδοχή.    
            
Tip's: Αν είστε από τις τυχερές που η γιαγιά ή μη μητέρα σας γνωρίζουν την συγκεκριμένη τεχνική πλεξίματος τόσο θα μπορέσετε να επιλέξετε και να αποκτήσετε το φετινό μαγιό σας εντελώς δωρεάν.  



____________________________________________________________________________



6. Κρόσσια  

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική τάση για το καλοκαίρι του 2014 είναι τα κρόσσια. Μεγαλύτερα από κάθε άλλη φορά και σε πιο τολμηρά σχέδια, τα κρόσσια, λικνίστηκαν στις πασαρέλες μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Εμφανίστηκαν τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος του μπικίνι αλλά τα είδαμε και σε αρκετά ολόσωμα μαγιό, με το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.         
            

Tip's: Αν θέλετε να δώσετε έναν αέρα από άγρια δύση στην εμφάνιση σας τότε φροντίστε ένα τουλάχιστον μαγιό με κρόσσια. 


____________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr