Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πως να φοράτε σωστά ένα άρωμα

"Το άρωμα είναι σαν την αγάπη, ποτέ δεν είναι αρκετό", είχε πει κάποτε η Estee Lauder, ιδρυτής του διάσημου οίκου που φέρει το όνομα της. Στην προκειμένη περίπτωση, η ποσότητα δεν είναι τόσο σημαντική όσο η σωστή χρήση του προϊόντος. Ο τρόπος με τον οποίο θα φορέσουμε το άρωμα μας, το που και το πως είναι αυτά που θα μας εξασφαλίσουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια. Γιατί δε φτάνει να βρούμε το αγαπημένο μας άρωμα, αυτό που μας φτιάχνει τη διάθεση και δένει απόλυτα με τη μυρωδιά του κορμιού μας. Πρέπει να γνωρίζουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα το κάνουμε να μένει επάνω μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Πέντε απλά και συνάμα αποτελεσματικά βήματα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό. Εφαρμόστε τα.



____________________________________________________________________________


Απλώστε το άρωμα σας
στα παλμικά σημεία
 
1. Το άρωμα τοποθετείτε κατά κανόνα στα παλμικά μας σημεία. Δεδομένου όμως ότι η μυρωδιά ανεβαίνει πάντα προς τα επάνω, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε βάζοντας λίγο άρωμα πίσω από τα γόνατα. Είναι σίγουρα ένα σημείο που οι περισσότερες προσπερνάτε. Στη συνέχεια ψεκάστε στο εσωτερικό των αγκώνων, ανάμεσα στο στήθος, στο λαιμό, στους λοβούς των αυτιών και φυσικά στους καρπούς σας.
________________________________________

2. Όταν το άρωμα είναι σε σπρέι, θα πρέπει να το ψεκάζετε από απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστών από το σώμα για σωστή κατανομή. Όταν το άρωμα είναι σε μπουκάλι μην χρησιμοποιείτε το καπάκι για το απλώσετε το σώμα σας γιατί με τον τρόπο αυτό μεταφέρετε στο υγρό διάφορες μολυσματικές ουσίες της επιδερμίδας. Γι' αυτό καλύτερα να βάζετε τα δάχτυλα σας στην άκρη του μπουκαλιού.   
________________________________________
3. Ένα συνηθισμένο λάθος, που όλοι κάνουμε, είναι να τρίβουμε το άρωμα στο δέρμα μας. Με αυτό τον τρόπο όμως καταστρέφουμε την μοριακή του δομή και κατ' επέκταση το τελικό αποτέλεσμα.
______________________________________
4. Για μεγαλύτερη διάρκεια, εκτός από το άρωμα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία κρέμα σώματος με την ίδια μυρωδιά. Οι επώνυμοι οίκοι έχουν φροντίσει να μας διευκολύνουν δημιουργώντας, σχεδόν για κάθε άρωμα, την αντίστοιχη κρέμα. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε διπλό όφελος αφού όχι μόνο το άρωμα σας θα διαρκέσει περισσότερο αλλά θα ενυδατώσετε και την επιδερμίδα σας. 
_____________________________________
5. Αποφύγετε να ψεκάζετε το άρωμα απ' ευθείας πάνω στα ρούχα σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να λερώσει το ύφασμα ή ακόμη χειρότερα να του αφήσει μόνιμη στάμπα. 


____________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr