Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Marks & Spencer: “Believe in Magic & Sparkle”

Η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει και πολλοί είναι οι οίκοι μόδας που έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις νέες τους Χριστουγεννιάτικες καμπάνιες. Οι περισσότεροι επικεντρώθηκαν σε παραδοσιακά θέματα. Τη διαφορά, αυτή τη χρονιά, έκανε ο οίκος Marks & Spencer προτρέποντας μας να πιστέψουμε στη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων μέσα από ένα δίλεπτο βίντεο που δημιούργησε για αυτόν ακριβώς το σκοπό.
"Believe in Magic & Sparkle", μία μικρού μήκους ταινία στην οποία η μόδα συναντά τη φαντασία. Πρόκειται για την ένωση τριών κλασσικών παραμυθιών "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων", "Αλαντίν" και "Ο μάγος του Οζ", σε μία πιο σύγχρονη και ανάλαφρη εκδοχή. Η Helena Bonham Carter, η Rossie Huntington-Whiteley και ο David Gandy στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενός παραμυθιού γεμάτου μαγεία και λάμψη που πραγματικά αξίζει να παρακολουθήσετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr