Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

H Sarah Jessica Parker σχεδιάζει δική της σειρά παπουτσιών για τον οίκο Manolo Blahnik!

Σχεδόν μία δεκαετία μετά το φινάλε του "Sex and the city" η πρωταγωνίστρια της σειράς, Sarah Jessica Parker, αποφάσισε επιτέλους να συνεργαστεί με τον οίκο Manolo Blahnik! Έναν οίκο που, κατά κάποιο τρόπο, η ίδια έκανε παγκοσμίως γνωστό μέσω του σήριαλ. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το πάθος της Carrie για τα παπούτσια και ειδικότερα αυτά του Manolo;  
Αυτή τη στιγμή η Sarah συνεργάζεται με τον George Malkemus, Διευθύνοντα σύμβουλο του γνωστού οίκου, για μία κολεξιόν που θα κυκλοφορήσει με τα αρχικά της σταρ (SJP) το 2014 και θα περιλαμβάνει εκτός από παπούτσια, τσάντες και καμπαρντίνες.





Σε αντίθεση με τα ακριβά υποδήματα, στα οποία είχε αδυναμία η Carrie, τα εν λόγο παπούτσια υπολογίζετε ότι θα πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές, από 200$-300$. Για όσες λοιπόν ενδιαφέρεστε η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του νέου έτους στα καταστήματα Nordstram και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση  www.shop.nordstrom.com





 Η ηθοποιός δήλωσε στη Vogue:

 "Με κάποιο χαζό τρόπο νομίζω πως αυτό περίμενε ο κόσμος από εμένα κυρίως εξαιτίας της Carrie Bradshaw" και δεν έχει άδικο. 

"Κάνουμε κάποιους συνδυασμούς χρωμάτων που τυπικά για τον κόσμο δεν είναι συνηθισμένοι, απλά όμορφες συνθέσεις που θα ήθελες να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου". 




Το παρακάτω απόσπασμα, από επεισόδιο του "Sex and the city", αποτελεί ίσως την καλύτερη απόδειξη ότι ο οίκος Manolo Blahnik χρωστάει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του στην Sarah.

Carrie Bradshaw: "Σας παρακαλώ κύριε, μπορείτε να πάρετε τη Fendi baguette μου, μπορείτε να πάρετε το δαχτυλίδι και το ρολόι μου, αλλά δεν μπορείτε να που πάρετε τα Manolo Blahnik μου."   έλεγε τότε η Sarah σε έναν τύπο που απειλούσε να τη ληστέψει σε δρόμο του Μανχάταν.




Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε μερικές από τις μοναδικές εμφανίσεις της Sarah Jessica Parker, ως Carrie Bradshaw στο "Sex and the city", που έμειναν αξέχαστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr