Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πως να αντιγράψετε δέκα αποκριάτικες στολές!


Ένα ακόμη αποκριάτικο θέμα ετοίμασα για εσάς σήμερα. Δέκα μεταμφιέσεις που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα, που πιθανόν να μην έχετε, σε αποκριάτικες στολές. Χρησιμοποιήστε πράγματα που ήδη υπάρχουν στη ντουλάπα σας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες που πάντα κάνουν τη διαφορά, αλλά κυρίως χρησιμοποιήστε την φαντασία σας για να δημιουργήσετε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη. Και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο όλων είναι να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε, έστω και για λίγο, τα προβλήματα σας. Καλή αποκριά!




                  1. Flashdance 
Ίσως μία από τις πιο εύκολες μεταμφιέσεις φέτος! Πιθανότατα τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ της συγκεκριμένης στολής να βρίσκονται ήδη στη ντουλάπα σας αφού αυτό το στιλ έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα. Ακόμη κι αν δεν τα έχετε όμως μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στην αγορά ή να σας τα δανείσει κάποια φίλη. Η κορδέλα που στολίζει το κεφάλι, βασικό αξεσουάρ της μεταμφίεσης, φτιάχνετε πανεύκολα φτάνει να ενώσετε δύο κορδέλες στρίβοντας τες μεταξύ τους. Τολμήστε να αντιγράψτε χορευτικές φιγούρες από την ταινία και κλέψτε την παράσταση! 





               2. Μελισσούλα 

Κλασική και πολύ αγαπημένη μεταμφίεση των παιδικών μας χρόνων που όμως, με κάποιες παραλλαγές, μπορούμε ακόμη να κάνουμε. Μαύρο κολάν, μαύρο εφαρμοστό μπλουζάκι και ασορτί παπούτσια, κάποια από τα βασικά κομμάτια κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το μόνο που ίσως θα χρειαστεί να αγοράσετε είναι μία στέκα με κεραίες και μία κίτρινη αυτοκόλλητη ταινία για να κάνετε το σχέδιο στην μπλούζα σας όπως αυτό της διπλανής εικόνας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την μεταμφίεση με λευκές μαργαρίτες περασμένες στον καρπό σας. 






         3. Ενάντια του καρκίνου 
Μία από τις πιο πρωτότυπες μεταμφιέσεις που είδα φέτος! Σχετικά εύκολη στην κατασκευή της και το πιο σημαντικό με κοινωνικό μήνυμα. Επιπλέον είναι ιδανική για κάθε τύπο σώματος αφού κρύβει εντέχνως όλες τις ατέλειες. Για να την φτιάξετε θα χρειαστείτε ένα κομμάτι ροζ, σατέν ύφασμα. Αν δεν ξέρετε να ράβετε χρησιμοποιήστε ταινία διπλής όψης, κάνει θαύματα! Σημαντικό είναι να κολλάρετε πολύ καλά το ύφασμα στο σιδέρωμα. Στο εμπόριο θα βρείτε ειδικά σπρέι για κολλάρισμα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα. 





                 4. Σταρ Ελλάς


Ιδανική επιλογή για όσες ονειρεύτηκαν κάποτε να περπατήσουν στη γέφυρα της ομορφιάς! Ψηλοτάκουνες γόβες, κορδέλα φορεμένη χιαστί και πριγκιπικό στέμμα είναι τα βασικά αξεσουάρ της μεταμφίεσης που δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε στα καταστήματα με αποκριάτικα είδη. Όσο για το φόρεμα διαλέξτε ότι πιο φανταχτερό διαθέτει η ντουλάπα σας, κατά προτίμηση βραδινό, και ετοιμαστείτε να ζήσετε το όνειρο σας, έστω και με αυτόν τον κάπως ανορθόδοξο τρόπο.  





                  5. Cruella De Vil
Η κακιά της γνωστής ταινίας του Disney "Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας". Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να την αντιγράψετε φτάνει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο έντονο μακιγιάζ και την κομψή εμφάνιση. Μία ασπρόμαυρη περούκα θα βοηθούσε πολύ να πλησιάσετε ακόμη περισσότερο την εικόνα της Cruella το ίδιο και το μπλαζέ ύφος, χαρακτηριστικό της γνωστής ηρωίδας. Θα μπορούσατε επίσης να ράψετε μερικά ψεύτικα σκυλάκια Δαλματίας στο πανωφόρι που θα φορέσετε, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 







                  6. Betty Boo


Ακόμη μία ηρωίδα κινουμένων σχεδίων ακολουθεί, η sexy Betty Boo, το στυλ της οποίας είναι πολύ εύκολο να αντιγράψετε. Ένα κοντό, εφαρμοστό φόρεμα με ασορτί γόβες και μία λευκή καλτσοδέτα είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε. Βασική προϋπόθεση είναι να είστε χυμώδης μελαχρινή. Το κόκκινο κραγιόν και το χαρακτηριστικό της χτένισμα, το οποίο μπορείτε να βρείτε και σε περούκα, θα συμπληρώσουν τέλεια το στιλ και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα επάνω σας. Το κερασάκι στην τούρτα, νάζι και τσαχπινιά!         





         7. Princess Rock Star

Ένα sexy φόρεμα, σχισμένο διχτυωτό καλτσόν και αρβύλες, το απόλυτο rock outfit. Μια μεταμφίεση για άγρια κορίτσια ή για όσα θα ήθελαν να είναι και δεν το τολμούν στην πραγματική ζωή! Συμπληρώστε την εμφάνιση με έντονο μακιγιάζ -εδώ η υπερβολή επιβάλετε- και μία κιθάρα, κατά προτίμηση ψεύτικη για να μην φοβάστε να τη χαλάσετε. Προσθέστε μία κορώνα στο επιμελώς ατημέλητο χτένισμα που αρμόζει σε αυτή τη μεταμφίεση και μετατραπεί τε σε princess rock star!                  





                 8. Πυγμάχος

Μια μεταμφίεση εμπνευσμένη από τον Iron Man, Μιχάλη Ζαμπίδη, που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ιδανικές αναλογίες καθώς το σορτσάκι επιβάλετε. Τα υπόλοιπα θα τα βρείτε εύκολα. Μία σατέν ρόμπα, κατά προτίμηση κοντή, και ένα ζευγάρι γάντια πυγμαχίας είναι όλα όσα χρειάζεστε. Καλό θα ήταν να μην αποχωριστείτε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας που θα δώσουν έναν αέρα θηλυκότητας στην όλη εμφάνιση. 








                   9. Αγρότισσα

Μία φόρμα εργασίας κι ένα λευκό φανελάκι μπορούν να σας μετατρέψουν εύκολα σε κορίτσι του αγρού. Επειδή όμως το πιθανότερο είναι η φόρμα που θα βρείτε να είναι αρκετά νούμερα μεγαλύτερη, αφού πιθανότατα θα τη δανειστείτε από κάποιον άντρα, καλό θα ήταν να φορέσετε μία ζώνη που θα τονίζει τη μέση σας. Μην αποχωριστείτε τις ψηλοτάκουνες γόβες σας αφού χρειάζεστε κάτι να τονίσει τη θηλυκότητα σας. Ένα κόκκινο φουλάρι στα μαλλιά και ένα αγροτικό εργαλείο στο χέρι θα κάνουν πιο πειστική την εμφάνιση σας.        





         10. Το κορίτσι του Μάη

Μία επιδρομή στο μπαούλο της μητέρας σας, που ελπίζω να έχει κρατήσει κάποια ρούχα από τη δική της νιότη, θα βοηθούσε αφάνταστα για να αντιγράψετε με επιτυχία την συγκεκριμένη μεταμφίεση. Λουλουδάτα φορέματα, παντελόνια καμπάνες, κορδέλες στα μαλλιά και διάθεση απελευθέρωσης ήταν τα χαρακτηριστικά των παιδιών των λουλουδιών. Make peace not war, το σύνθημα τους και μουσική στη διαπασών. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι;       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr