Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Τάσεις μακιγιάζ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-2012


Αμέσως μετά την εβδομάδα μόδας κι ενώ ονειρευόμαστε ακόμη όλα εκείνα τα υπέροχα ρούχα που είτε συμπεριλάβαμε στη ντουλάπα μας είτε όχι το φετινό χειμώνα, ας θυμηθούμε τις τάσεις του μακιγιάζ που έκλεψαν την παράσταση το Χειμώνα 2011-2012. Φθινοπωρινά χρώματα με τολμηρές πινελιές, διαχρονικό smoky μακιγιάζ ματιών με ένα άγγιγμα ρετρό, κλασικό κόκκινο κραγιόν που τονίζει τα χαρακτηριστικά μας με έναν εντυπωσιακό και μοναδικό τρόπο, πυκνά φρύδια και φρέσκο, φυσικό μακιγιάζ, σχεδόν ανύπαρκτο. Όλα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και μας έδωσαν τη δύναμη να μεταμορφωθούμε.


Φυσικό Μακιγιάζ

Η τάση του φυσικού μακιγιάζ είναι πλέον μια σταθερή αξία στον κόσμο της μόδας και καταλαβαίνω πολύ καλά το γιατί. Είναι γρήγορο, εύκολο και φυσικά φρέσκο. Μια ουδέτερη σκιά ματιών, λίγο ρουζ στα ζυγωματικά κι ένα nude lip gloss είναι αρκετά για να τονίσουν τη φυσική ομορφιά σας. 
Προσοχή Η μοναδική ίσως  δυσκολία είναι ότι για να υπάρξει το επιθημιτό αποτέλεσμα η επιδερμίδα πρέπει να είναι άψογη.


Vampy Χείλη

Η φετινή σεζόν έχει μία μεγάλη αντίφαση, από τη μία το φυσικό, σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ κι από την άλλη τα vampy χείλη σε όλες τις αποχρώσεις. Από έντονο πορτοκαλί και φωτεινό κόκκινο μέχρι μπορντό και σκούρο μοβ τα χείλη φέτος κλέβουν την παράσταση! 
Προσοχή: Θα ήταν προτιμότερο να κρατήσεις αυτά τα χρώματα για τις βραδυνές εμφανίσεις και να τα συνδυάσεις με άψογη επιδερμίδα.


Πυκνά Φρύδια

Η τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό χειμώνα θέλουν τα φρύδια να διατηρούν τη φυσική τους ομορφιά. Ξέχνα λοιπόν τα λεπτά γραμμωτά φρύδια, πέταξε το τσιμπιδάκι και άφησε τα να βρουν το δρόμο τους. Μπορείς αν θέλεις να τα τονίσεις με ένα μολύβι ματιών ή περνώντας τα με λίγη σκιά. 
Προσοχή: Φρόντισε η απόχρωση να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σου για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.


Smoky Eyes

Το smoky eyes είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις του μακιγιάζ για το φετινό χειμώνα, όχι βέβαια ότι ήταν και ποτέ εκτός μόδας. Η κλασική έκδοση των γκρι σκιών είναι "in" μαζί με τις λίγο πιο ασυνήθιστες αποχρώσεις όπως αυτές που είδαμε στις επιδείξεις μόδας της Chanelκαι του Narciso Rodriguez 
Προσοχή: Μην χρησιμοποιήσεις τη συγκεκριμένη τάση σε συνδυασμό με αυτή των vampy χειλιών γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό.

Eyeliner

Γραμμές, γραμμές και πάλι γραμμές ... από λεπτές μέχρι παράξενα παχιές που καλύπτουν σχεδόν όλο το κινητό βλέφαρο του ματιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κλασική εκδοχή, όπως αυτή που εμφανίστηκε στους διαδρόμους της επιδείξης μόδας του Giorgio Armani και του Gianfrance Ferre ή  μια πιο δραματική έκδοση των Dolce & Gabbana και του Louis Vuitton. 
Προσοχή: Χρειάζεται πολύ σταθερό χέρι και εξάσκηση για να καταφέρεις να χρησιμοποιήσεις σωστά το eyeliner. Ξεκίνησε την εξάσκηση λοιπόν.

Πορτοκαλί μακιγιάζ ματιών

Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές (RodarteDonna KaranPrada) που επέλεξαν αυτό το χειμώνα να χρωματίσουν τα φλέφαρα των μοντέλων τους πορτοκαλί. Από το ζεστό φθινοπωρινό μέχρι το βαθύ, έντονο πορτοκαλί αναμεμειγμένο με μία νότα ροζ, όλα παρέλασαν από τις επιδείξεις μόδας. Δεν έχεις λοιπόν παρά να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει στα δικά σου χρώματα και να λάμψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr