Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Πρόγραμμα ανανέωσης για να λάμπετε στο ρεβεγιόν!




Το βράδυ του ρεβεγιόν όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι αυξημένες υποχρεώσεις των γιορτινών ημερών όμως επιβαρύνουν συνήθως το πρόγραμμα μας, εντείνουν την κούραση μας, με αποτέλεσμα να είμαστε και να φαινόμαστε κουρασμένες. Ωστόσο, αν ακολουθήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα ομορφιάς μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δώδεκα μέρες είναι αρκετές για να κλέψετε την παράσταση…




12 ημέρες πριν…
Είναι το διάστημα όπου πρέπει να ξεκινήσετε τη φροντίδα του δέρματος σας, ώστε η εμφάνιση σας να είναι εντυπωσιακή τη βραδιά του ρεβεγιόν. Μην εφησυχάζετε θεωρώντας πως θα πετύχετε τα παραπάνω με μακιγιάζ, γιατί ακόμη κι αυτό αποδίδει τα μέγιστα σε ένα υγιές, καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα. Εκτός λοιπόν από την καθημερινή φροντίδα που οφείλετε να ακολουθείτε –καθαρισμός και ενυδάτωση- συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας  απολέπιση και μάσκες προσώπου.




9 ημέρες πριν…   
Είναι κατάλληλη στιγμή, να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας για ένα κούρεμα ή να φρεσκάρετε την κουπ σας. Κάντε και τη βαφή, εφόσον βάφετε τα μαλλιά σας. Έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτές τις περιποιήσεις να μεσολαβεί αυτό το διάστημα, γιατί τόσο περίπου απαιτείται για να στρώσει ένα κούρεμα ή μια βαφή και να νιώσετε πλήρως ικανοποιημένη, χωρίς να προλάβουν να υπάρξουν αλλοιώσεις. Παράλληλα στο διάστημα που θα μεσολαβήσει θα σας δοθεί η ευκαιρία να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με ειδικές μάσκες για να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή η εμφάνιση σας τη μεγάλη βραδιά.



6 μέρες πριν…
Θα πρέπει να προσέξετε επίσης τη φροντίδα και την ενυδάτωση των άκρων και των χειλιών σας. Δεν νοείτε να έχετε στο ρεβεγιόν σκασμένα χέρια ή χείλη, να φοράτε πέδιλα και οι φτέρνες σας να είναι σε κακή κατάσταση. Φροντίστε λοιπόν καθημερινά για την ενυδάτωση τους. Μια καλή λύση θα ήταν πριν ξαπλώσετε να απλώσετε μία γενναία δόση κρέμας στα χέρια και τα πόδια σας, να φορέσετε βαμβακερές κάλτσες και γάντια και να κοιμηθείτε με αυτές. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη που είναι ιδιαίτερα ενυδατική.





3 μέρες πριν …
Ήρθε η στιγμή να φροντίσετε τις λεπτομέρειες της εμφάνισης σας. Φτιάξτε το σχήμα των φρυδιών έτσι ώστε να κολακεύουν το πρόσωπο σας. Αν δεν τα καταφέρνετε μόνη, απευθυνθείτε στην αισθητικό. Επίσης τώρα είναι καλό να κάνετε  και την απαραίτητη αποτρίχωση. Τρεις μέρες είναι αρκετές για να υποχωρήσει οποιοσδήποτε ερεθισμός δημιουργηθεί στο δέρμα σας. Αυτή είναι η καλύτερη μέρα και για μανικιούρ-πεντικιούρ, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέχρι το ρεβεγιόν.


Τη μέρα του ρεβεγιόν…
Αρχικά χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε με ένα απολαυστικό αφρόλουτρο στο οποίο θα έχετε προσθέσει αιθέρια έλαια που θα ενυδατώσουν σε βάθος την επιδερμίδα σας. Η απολέπιση και οι μάσκες τόσο του προσώπου όσο και του σώματος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Φυσικά μην παραλείψετε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ιριδίζον γαλάκτωμα σώματος ή ένα ίδιο με το άρωμα σας. Επόμενο βήμα είναι το χτένισμα σας. Το ραντεβού σας με το κομμωτήριο θα πρέπει να το έχετε κλείσει αρκετό καιρό πριν γιατί τέτοιες μέρες επικρατεί κυριολεκτικά πανικός. Για το τέλος αφήστε το μακιγιάζ, φορέστε τα καινούργια σας ρούχα, το καλύτερο σας χαμόγελο και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr