Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Οι τάσεις του μακιγιάζ Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011



Κάθε σεζόν οι τάσεις του μακιγιάζ αλλάζουν με τρόπο τέτοιο ώστε να συμβαδίζουν  με τις τάσεις της μόδας. Μέσα από το μακιγιάζ και τη μόδα έχουμε κάθε φορά τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε μια άλλη εκδοχή του εαυτού μας. Το σημαντικό βέβαια είναι να επιλέγουμε αυτό που ενισχύει τη φυσική μας ομορφιά και ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ μας. Μέσα από τις δημοφιλέστερες τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2011, που ακολουθούν, επιλέξτε αυτές που σας αρέσουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σας και κλέψτε την παράσταση με την εμφάνιση σας!     


Έντονα χείλη
  Οι αποχρώσεις στα χείλη φέτος υπόσχονται να εκτοξεύσουν την σεξουαλικότητα σας στα ύψη! Έντονα κόκκινα, λαμπερά πορτοκαλί και ζεστά ροζ όλα στη διάθεση σας για να τραβήξετε την προσοχή και να προσελκύσετε πάνω σας τα βλέμματα. Προσοχή όμως, για να δημιουργήσετε μια κομψή εμφάνιση,  επιλέξτε ματ αποχρώσεις και να κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.  



 Έντονο μακιγιάζ ματιών
Οι μετρ του μακιγιάζ επέλεξαν φέτος να «ντύσουν» τα μάτια μας με έντονα χρώματα. Τολμηρές πορτοκαλί, ροζ, πράσινες και μπλε σκιές μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν να τονίσετε τα μάτια σας και να προσελκύσετε ένα μεγάλο μέρος της προσοχή στο πρόσωπο σας. Ιδανική επιλογή κυρίως για τις βραδινές ώρες που όμως προϋποθέτει άψογο δέρμα και άχρωμα χείλη. 


Smokey μακιγιάζ ματιών
Φαίνεται ότι το Smokey μακιγιάζ ματιών δεν πρόκειται θα χάσει ποτέ την ομορφιά του και το γιατί δεν αποτελεί σίγουρα έκπληξη. Η δημιουργία αυτής της τεχνικής δεν είναι δύσκολη το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση. Από έντονο μαύρο και κομψό γκρι, ως τρυφερό ροζ και λαμπερό χρυσό, το Smokey eyes υπόσχεται να σας μεταμορφώσει και να σας κάνει να ξεχωρίσετε. 

        

Φυσικό μακιγιάζ
Φαίνεται πως οι καλλιτέχνες του μακιγιάζ δε μπόρεσαν ούτε φέτος  να αντισταθούν στη λάμψη που προσφέρει το φυσικό μακιγιάζ για αυτό και αποφάσισαν για ακόμη μία σεζόν να το συμπεριλάβουν στις παλέτες τους. Στην πραγματικότητα η φυσική ομορφιά δεν έχει ανάγκη από συμπληρώματα έτσι δεν είναι περίεργο που το nude look παραμένει σταθερή αξία και αυτή τη σεζόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στο ιστολόγιο μου προέρχονται από το google search ή από τα site και τα blog που μνημονεύονται και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από το youtube ή άλλα site τα οποία αναφέρονται.
Τα κείμενα είναι δικά μου εκτός μερικών εξαιρέσεων στις οποίες αναφέρεται η πηγή προέλευσης.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του blog με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω διαδικτύου με την προϋπόθεση να αναφέρεται εμφανώς η πηγή ως chrissaki.blogspot.gr